Nic w tym filmie nie ma , szkoda kasy na kino i za darmo by mi sie nie chialo ogladac !! Film dla 15-latkow ktorym rodzice zaczeli pozwalac ogladac filmy po 20 00 :P
TANDETA!!
ja w tym filmie zobaczylem jedna naprawde trudna do pokazania rzecz - ta chora rodzinka popaprancow zostala tak pokazana (bez wybielania ich przy tym) ze na koncu bylo ich zal. W bardzo dobry sposob pokazano ze dobro i zlo to kwestia spojrzenia. Ze dobro w konfrontacji z ogromnym zlem mzoe stac sie rownie zle i chore. A to wszystrko wspolgralo ze swietnymi zdjeciami (troszke przegiete dla mnie palzowanie akcji na poczatku - jak zabijali kelnerke uciekajac z domu - za duzo tego bylo tam ) i wspaniala swietnie dobrana muzyka (ostatnia scena jak szturmuja blokade policyjna i slowa piosenki : "Bog wie ze sie moge zmienic". To wszytsko pokazalo ze rob zombi co by o nim nie myslec ma talent a to ze wykorzystuje go w tak chory sposob to juz inna sprawa
tutaj sie zgadzam z ostatnią wypowiedzią - dobrze ujete, a ten koleś co założył ten post nie musze chyba dodawać,że totalny kwas- jego poglądy itp..itd...
"swietnie dobrana muzyka (ostatnia scena jak szturmuja blokade policyjna i slowa piosenki : "Bog wie ze sie moge zmienic"."
tam bylo:"Lord knows, I can't change."
muzyka faktycznie bardzo dobra a sam film to 10/10
KrzyssiuWS:"Nic w tym filmie nie ma , szkoda kasy na kino i za darmo by mi sie nie chialo ogladac !! Film dla 15-latkow ktorym rodzice zaczeli pozwalac ogladac filmy po 20 00 :P
TANDETA!!"
SIT DOWN AND LISTEN YOU BIG BOLD FUCK. ROB ZOMBIE RULEZZ, KELSO RULEZZ, GO HOME.
PS.
REKSIO RULEZZ
Film do dupy. Tyle bezsensownej przemocy to jeszcze w żadnym filmie nie widziałem. Żadnego celu. 1/10 dom 1000 ciał jest sto razy lepszy