PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119007}

Bękarty diabła

The Devil's Rejects
2005
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 15317
7,0 15 krytyków
Bękarty diabła
powrót do forum filmu Bękarty diabła

co to w ogóle było?!

użytkownik usunięty

miało być bardziej chore i krwawe od "domu..." do kina wchodziłam z nadzieją i lekkim podekscytowaniem... naprawdę cieszyłam się na tę kontynuację (przecież "dom..." tak mi się podobał) a wychodziłam zawiedziona... naprawdę żal tych kilkunastu złotych, żal ludzi, których ze soba zabrałam, ale, nade wszystko, żal straconego czasu i nerwów - NIE IDŹCIE NA "BĘKARTY...", CHOĆBY WAM MIELI ZA TO ZAPŁACIĆ! TEN FILM JEST PO PROSTU KIEPSKI...

ocenił(a) film na 10

Przestan chlastac takie glupoty! "NIE IDŹCIE NA "BĘKARTY...", CHOĆBY WAM MIELI ZA TO ZAPŁACIĆ! TEN FILM JEST PO PROSTU KIEPSKI..."
To se nie idz!!! Taki mial byc i wyszedl bardzo dobrze! Idz se na "Martwice Mozgu" jak lubisz horrorowy badziew!
Ale nie pisz takich bzdet!
Ten film jest naprawde bardzo dobry!

Poznaj_Rzeznika

On nie chlasta głupot, tylko pisze że logika kupy się nie trzyma, dwóch gości nie umie sobie poradzić z jedym, dwie laski tak samo, giną policjanci, gdzie jest policja stanowa ? czemu ten dom na końcu płonął tak powoli że się jeszcze uratowali a pozatym nie wykrawili ? i dlaczego ta laska z motelu ujrzawszy pokojówe a mająca 2 rece wolne nie sciągneła sobie maski tylko pod tira leciała ? co za bezsensu film

Lucek_3

dwoch gosci nie umie sobie poradzic z jednym po sa ciotamni z zespolu a ten jest morderca to samo z laskami, idz z kumpelm wyskocz do takiego to zobaczymy czybyscie sobie poradzili, a laska nie sciagnela maski bo byla w szoku, ale ty chyba jestes w wiekszym jak tak bredzisz

ocenił(a) film na 7
Poznaj_Rzeznika

Jesteś głąbem i frajerem. Nie wiem, czemu się czepiasz takiej klasyki GORE jakim jest film "Martwica móżgu" - czep się swojej starej.

KOSZMAR:////
Byłam na maratonie GROZY I HORRORU, i całe szczęście "Bękarty..." były ostatnim filmem... Opuściłam salę po 25 minutach, hmmm... i tak dobrze ze tyle wytrzymałam...moze jakas ciekawsza akcja rozkręciła sie potem, ale to mnie juz nie obchodzi...W każdym razie PORAŻKA:///
//głos z rzędu za mną:"Ejjj no przyjechałem na horror, a nie na jakieś nie wiadomo co:/!!!"//

ocenił(a) film na 5

sama nie wierzę,że to mówie, ale dla mnie ten film przekroczył wszelkie granice tego jak można być pojebanym za przeproszeniem i do tego żałosnym...a mimo to (i chyba własnie dlatego )mi się poprostu podobał...

ocenił(a) film na 8
agata_42

Jakie inteligentne wypowiedzi HoHo widac wieksząść tutaj woli horrorki typu nawiedzone domy,czy wysysające krew nie-dobre stworzenia)wampiry( bądz duchy które straszą jak tylko zgasimy światło! To wszystko wyjasnia-potrafie jeszcze zrozumiec i rozgrzeszam tych którzy ogólnie nie lubią HORRORÓW bo to nie jest gatunek dla kazdego,jeden lubi sie bac inny nie!