Katastrofa. Po co produkują takie beznadziejne i głupie filmy. Gorszy do Kill Billa. Zakończenie to chyba jest skopiowane z innego filmu.
widze,ze wszyscy sa wypasionymi znawcami tematu, znaja sie na rzeczy i w ogole. wydaje mi sie, ze trafilem na jakis konwent absolwentow filmoznawstwa z lodzi. rob mial ochote zrobic film inny od 1000 corpses, to wszystko. co do koncowki, to wiele filmow lepszych i gorszych konczylo sie w podobny sposob.nie jest to kontynuacja, nie jest to horror. zakonczyl sie tak jak powinien. film dobry, moglbym o nim sie rozpisac, ale po co? przeciez widac, ze nikt na to nie ma ochoty. i pozdrowienia
jestes strasznym znawcą filmów. Jesli wedlug Ciebie drogi kolego filmy idące w poprzek konwencji są marne i nie warte oglądania to weż te 20PLN i kup sobie bilet na TITANICA!!!!!!!!
Co ty gadasz za glupoty!?! Jaka najgorsza produkcja!? Gorsze od Killa Billa?!? Kill Bill przy tym to badziew!
Poprostu nie lubisz horrorow akcji i tyle!
Dla mnie ten film byl BOMBA! FULL WYPAS! Mam nadzieje ze Rob nakreci jeszcze jakas nie jedna serie w stylu tego :)!