Bękarty diabła

The Devil's Rejects
2005
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 15409
6,7 15 krytyków
Bękarty diabła
powrót do forum filmu Bękarty diabła

Katastrofa. Po co produkują takie beznadziejne i głupie filmy. Gorszy do Kill Billa. Zakończenie to chyba jest skopiowane z innego filmu.

albertmax

widze,ze wszyscy sa wypasionymi znawcami tematu, znaja sie na rzeczy i w ogole. wydaje mi sie, ze trafilem na jakis konwent absolwentow filmoznawstwa z lodzi. rob mial ochote zrobic film inny od 1000 corpses, to wszystko. co do koncowki, to wiele filmow lepszych i gorszych konczylo sie w podobny sposob.nie jest to kontynuacja, nie jest to horror. zakonczyl sie tak jak powinien. film dobry, moglbym o nim sie rozpisac, ale po co? przeciez widac, ze nikt na to nie ma ochoty. i pozdrowienia

ocenił(a) film na 7
albertmax

jestes strasznym znawcą filmów. Jesli wedlug Ciebie drogi kolego filmy idące w poprzek konwencji są marne i nie warte oglądania to weż te 20PLN i kup sobie bilet na TITANICA!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
albertmax

Co ty gadasz za glupoty!?! Jaka najgorsza produkcja!? Gorsze od Killa Billa?!? Kill Bill przy tym to badziew!
Poprostu nie lubisz horrorow akcji i tyle!
Dla mnie ten film byl BOMBA! FULL WYPAS! Mam nadzieje ze Rob nakreci jeszcze jakas nie jedna serie w stylu tego :)!

ocenił(a) film na 10
albertmax

Suck on deeeeeeeeeeeeeez nutz!!!
Naprawdę szkoda mi takich debili jak ty. Jak w ogóle możesz porównywać go do Kill Bill'a. Następnym razem zostaw swoje opinie dla siebie - wyświadczysz wszystkim przysługę.
Rob Zombie jest geniuszem!!!
Respect Ghostface!