Temat dla wytrwałych widzów kina klasy Z, którzy chcą podzielić się wrażeniami podczas seansu tego zagadkowego dzieła o tematyce rekiniej. Emisja już dziś o 22:20.
Nie ma dobrej podróby Szczęk bez ryczących rekinów. Czyżby więc ten film był jednak... a...a...ambitny?
:D
mi się bardzo podoba :) miałem robić coś innego, ale zrobię to jutro :D
aha, już się zaczęło :D szefuńcio nieźle zamydlił oczy wojskowym "wyprowadziliśmy je do strzeżonej zatoki".
o, standardowy pomysł informatyków :D :D :D wyłączyć i włączyć :D następny będzie format :D
Przesłanie napisu na tablicy trzymanej w szczękach rekina było bardzo głębokie. Cóż za ambitne dzieło my oglądamy!
lektor przeczytał "nie cofać - grozi uszkodzeniem opon".... nie wiem jak to zinterpretować :/ nie wiem też co było w oryginale po angielsku :/
Interpretację warto zacząć od skojarzenia "nie cofać" z "nie przestawać polować". Resztę interpretacji pozostawię Wam :) .
o ludzie... i jak tu zrozumieć kobiety :D "idę na powietrze" :P
za to dziewczynka złapie większą rybę :D
nawiązanie do "Procesu" Franza Kafki... tylko czy "kafka" to jakieś przekleństwo? a może ja mam za mało kudłate myśli żeby to zrozumieć?
Podstawowa procedura "uspokajania" szarży rekina. Jakoś do tej pory nigdy nie spotkałem w "tych" filmach by ktoś uderzył rekina w nos, co ponoć skutecznie je odstrasza.
Jenak ma kostium! I kto najbardziej oszukuje w związkach!? Jedyna kobita, jakiej nie będę żałować. Szczękami ją!!!
taka piękna scena :( uffff przeżyli !!! odlecieli po pocałunku! ale murzyn na posterunku z gnatem!
No właśnie. Czemu nie skaczą po plażach i nie zjadają przypadkowych ludzi w centrach handlowych?
"zasuwam 2 godziny bez jedzenia"
"co tam sytuacja alarmowa kiedy pora na batoniki"
hahahaha dobra żonka, myślała że jej mąż tylko o analnym myśli, a nie o tym że jest mądra :D
hahahahaha rekin i oni uciekają z piasku :D :D :D na to jest inny film :D Sand Sharks :D
Wysadziła procesory... Każdy współczesny procesor ma podstawowe zabezpieczenia, żadne oprogramowanie nie jest w stanie tego dokonać. Trzeba użyć fizycznej siły.
teraz elementy psychologi "co sprawiło że się rozdzieliły? może nigdy nie pływały razem" - z podtekstem małżeńskim.
Jej, ale zwroty akcji, już się gubię :( takie filmy powinny mieć prostą fabułę :P
no trochę pogmatwali, już myślałem że wysadziła wszystko, ale ziomek od kompów okazał się zły!
czas na Red Doga!
"w morskim labie doszło do przypadkowej eksplozji" - ATOMOWEJ? czy szefuncio przeżył dzięki super pancernym ścianą?
piękny koniec, wzruszyłem się
prawdziwy wyciskacz łez! a to salutowanie Romero! KLASA
i flaga USA w tle obowiązkowa!