Temat dla wytrwałych widzów kina klasy Z, którzy chcą podzielić się wrażeniami podczas seansu tego zagadkowego dzieła o tematyce rekiniej. Emisja już dziś o 22:20.
Ogólnie film trochę przynudza, tak na 3. Jednak za Jeffa Faheya w popisowej roli oraz kończenie z prezentacją rekinów podtrzymuję 4 :)
Generał był najlepszy. Ocenie na trzy bo wydaje mi sie że nie było to do końca na poważnie robione
Stawiam sie na powtórnej emisji rekina jakże kochanego, i jak, że sie cieszę, że o 21.00 a nie wcześniej ta powtórka, i się zapytuję, kto ze mna ogląda???
Witam :)
ja raczej odpadam dzisiaj mam nastrój na głośną muzyke :P
a tak w ogóle myślałem że nie mam tego kanału na satelicie a kiedyś przypadkowo na niego natrafiłem xD
a no lekko nie było ale co zrobić robić trzeba :)
hapibo udało mi się odnaleść ten domek w lesie xD
oglądaj ze mną, jestem tu samiutka jak palec :)
:))))))))))
a ten dom w lesie cudny :) zamawiam połowę głównego łóżka w sypialni!!! :)
jak na domek letniskowy to dobra :P
ale to otoczenie lasu i bliskość jeziorka idealny klimat na zlot
no a jak znudzi nam się picie mozemy skoczyc pare km do Skoja i pić i imprezować jeszcze wiecej
dojazd samochodami nie jest zły
pociągiem najbliżej kierować się do Mogilna lub Trzemeszna jak coś to bede mógł z tamtąd odbierać ludzi
a z większych miast Gniezno , Słupca , Inowrocław a pozniej pks-em na Orchowo :P
aaa te strony może nie wiem gdzie są same Gąski ale przez gniewkowo przejezdzam jak jade do torunia
ale trzeba szczerze powiedziec że film całkiem niezły w sam raz na poniedziałek a bue jakies badziewie tornadach
hahahahahahahahaha :)nio, ale jakoś tak... żywe mięcho im pływa i to w wersji XXL a oni sie puścili na rybeńke rzuconą przez 9-latkę.... coś nie dają z siebie za wiele te rekinki!
o kurde!!! ich pierwsze pocałunki nie były tymi ostatnimi - a już myślalam... a scena z kusza i trafieniem rekinka - pierwsza klasa :)