Temat dla wytrwałych widzów kina klasy Z, którzy chcą podzielić się wrażeniami podczas seansu tego zagadkowego dzieła o tematyce rekiniej. Emisja już dziś o 22:20.
Tak, to było piękne... Nigdy czegoś takiego nie widziałem. Ode mnie mocne 3 się należy.
Dla tych, którzy tęsknią za prawdziwymi Szczękami: http://www.youtube.com/watch?v=aCHtdh1snzY
Pozdrawiam i życzę miłej nocy wszystkim klubowiczom. Ahoj!
szczerze to nudny film, zdecydowanie za mało rekinów, Red Dog niby główna rola, ale jakby na 3 planie...
+ za laski
+ za muzykę
+ za koło ratunkowe
+ za rolę karła i Fahey'a
czyli 4/10...
Ja również dam 4 za sporo humoru, sztywnego Lapidusa i za parę bohaterów.
Gdyby było więcej rekinów to może byłoby 5.
Dzięki wam za wsparcie w oglądaniu :) Dobranoc.
wow właśnie skończyłem oglądać ten "trzymający w napięciu thriler"... no cóż po fantastycznym filmie jaki nam zaserwowali przedwczoraj tj. Pyton 2 dzisiaj zamiast węży były rekiny... hmmm teraz nasuwa mi się pytanie: a mianowicie czym jeszcze nas zaskoczą włodarze TV4?! co nam puszczą jutro? kiedyś ta stacja puszczała takie dobre filmy... chyba fundusze na wykupywanie praw się wyczerpały... teraz pora na Pyton vs. Boa:D ale będzie się działo:D
Rzut kołem ratunkowym i napis w obsadzie na końcu "The Shark Brothers" - rozwaliło system. :D
Znajcie moje poświęcenie, nie obejrzę po raz milion tysięczny "Zaginionego świata" by móc z wami komentować rekiny! :D
o jej, a ten film o 20.00 :(((((((((((( Jezu...!!! Takie fajne filmy o 20.00 kiedy moje rekiny jeszcze sie turlają po dywanach... Ech! Na dodatek mamy wypad do Wisły, czy wrócimy do tej godz?! Chlip...chlip...chlip...!!! ;((((((
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jesteś Wielki Mistrzu :))))))))))))
Rekiny są jak koty, jeśli wydaje ci się że akurat słuchają, to wynika to tylko z ich postanowienia :D
Czerwony pies?? ja chyba kiedyś widziałem ten film. Skoro błękitny demon miał służyć do obrony to do jakiej obrony i przed czym