PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747480}

Baba Jaga

Don't Knock Twice
2016
4,8 23 tys. ocen
4,8 10 1 22650
2,8 10 krytyków
Baba Jaga
powrót do forum filmu Baba Jaga

Film byłby naprawdę straszny, gdyby tytułową rolę zagrała posłanka Joanna Scheuring-Wielgus.

theodorebagwell3

Chyba razem z posłem Terleckim :D

konri_511

Nie. Dla niej idealnym partnerem byłby Stefan Niesiołowski. Jak to mówią: każda potwora znajdzie swojego amatora. A na koniec mogliby utuczyć Petrusa i zrobić sobie z niego danie główne.

ocenił(a) film na 6
theodorebagwell3

z Lubnauer mieliby wiecej miesa ...

aproxx

chamy

theodorebagwell3

Mylisz się idealnym partnerem byłby poseł Tarczyński, chociaż tak szczerze najlepiej Babę Jagę odegrałaby posłanka Pawłowicz, serio jej sam wygląd przeraża a styl wypowiedzi to istna wiedzma spoza wioski. Ma kobieta szczęście bo kilka wieków temu skwierczałaby na wolnym ogniu.

momo1100

to prawda, dziwne czasy ze tacy ludzie mają w ogóle coś do powiedzenia

theodorebagwell3

Stare, dobre, bolszewickie poczucie humoru. Zapewne polerowałeś przy okazji bejsbola i portret towarzysza Jarosława.

Sevate

Powiedział ten co masturbuje się przy portrecie Tuskunia klęczącego przed Makrelową.

theodorebagwell3

Bez komentarza

theodorebagwell3

Prawda lewakow ich w oczy kole :-)

theodorebagwell3

A w pośredniaku już byłeś?

Szejku

A zasadził ci ktoś kiedyś kopa w d...?

theodorebagwell3

Nie, i taki pisuarowy przegryw też tego nie zrobi.

Jeb** oszołomów. :)

Szejku

I vice versa POmiocie ubeka bez emerytury. Zajrzyj do słownika.

theodorebagwell3

Nigdy nie głosowałem na PO czy SLD i nikt z mojej rodziny nie był ubekiem, ale wiem, że dla takich pisowskich oszołomów z przeładowanymi propagandą dla ciemnego ludu głowami to ciężkie do zrozumienia i pojęcia. :)

theodorebagwell3

Masz drajw na Krychę Pawłowicz,która wszędzie wtryni swoje rojenia?

Matt_King

The odór ma zryty beret. A na dodatek jest frustratem, ktory nic nie osiagnal. Nawet 500+ go ominelo bo zona odeszla z dziecmi. Potrafi tylko pluc jadem i bezmyslnie powtarzac to co uslyszy w tvpis.

Pawel_Wiechec

Zauważyłem;) Nawet mi go troszkę teraz żal,skoro oznałem jego historię :) Ale tylko troszkę ;)

Matt_King

A mnie ani trochę nie żal takich jak wy folksdojczów zaprzedanych za marne srebrniki. Hans G. chętnie was rozstrzela, bo znany z niego hitlerowiec.

theodorebagwell3

Nie smutaj,a nawet się ciesz ;)Nawet ja po tym roku zostałem symetrystą,któremu wydaje się,że Andrzej D. wygra dziś wybory i nawet mi to wisi.Także żaden już ze mnie foksdojcz :D

theodorebagwell3

A no racja, nawet nie potrzeba charakteryzacji.

ocenił(a) film na 4
theodorebagwell3

Raczej posłanka Krystyna Pawłowicz nadaje się do tej roli

ocenił(a) film na 4
theodorebagwell3

Tylko Krystyna Pawłowicz, jak wyżej pisano.

RAC_79

POchwal się swoją pięknością Henią Krzywonos - pijaczką, złodziejką i oszustką.

ocenił(a) film na 4
theodorebagwell3

Nie znam kobiety.

RAC_79

Tym lepiej dla Ciebie. Lepiej jej nie POznawać.

ocenił(a) film na 4
theodorebagwell3

Uff, ale jestem szczęśliwcem.

theodorebagwell3

pisiorstwo fuj i jak to zwykle chamski język.... pustostan w głowach.... koneserzy kina sortu baba Jaga

smykowicz77

Obrzydliwe to swą wasze sodomiczne spędy dziwadeł. Wara wam od dzieci świry. Własnych nie macie to wara od cudzych.