Troche głupio pisac, że film się nie podbał skoro ma 7 nominacji do Złotego Globa, główny faworyt rozdania Oskarów...no ale taka jest prawda, ze nie był zachwycający...;/
Mam wielką ochotę się czepic Twojej dziesiątkowej listy, ale ograniczę się do rad:
- jeśli już chcesz napisac, że film był bezsensowny, to najlepiej jest napisac: "jak dla mnie film był bezsensowny"
- to że film jest faworytem jakiegokolwiek rozdania nagród nie znaczy że jest wspaniały, tylko że podobał się ludziom, którzy znają się na filmach trochę bardziej od /nie mogę się oprzec/ fanów "Magdy M."
Do filmu Cię i tak nie przekonam, szkoda czasu :/
Dzięki za krytyke;)w sumie mnie to jakoś specjalnie nie obeszło ale musze jedno skomentowac- czy oglądam Magde M, czy inny film to chyba moja sprawa i to co mi się poodba to też więc mogłeś sobie to zjechanie mnie darowac<szczególnie ze nie chodzi na tej stronie o wykłucanie się o to jaki film nam sie poodba tlyko o ocene filmu ,co uczyniłam to , a że Tobie się to nie spodobało to nie moja wina, a mogłeś swoje spostrzezenia zatrzymac dla siebie:P>. A i jeszcze uzupełnienie- oglądam też filmy ambitniejsze, które masz w swojej dziesiątkowej liscie:P
I masz racje, bo do filmu mnie nie przekonasz;))
a to i ja dołączę się do objechania :)... skoro napisałaś że film Ci się nie podobał, to oczywiście masz do tego prawo, tylko wypadało by choć w minimalnym stopniu umotywować swój pogląd...
Mianowicie nie podobał mi się z prostej przyczyny- nudziłam się na nim/pewnie i tak wam się mój powód nie spodoba, ale jakoś mnie to nie rusza, bo uważam, ze mam prawo do wyrażania swojej opini<w tym przypadku na temat filmu:P> jaka ona by nie była no chyba, ze to nie ten kraj.../
Wiec moze już sobie odpuście...;/