PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=210898}

Babel

2006
7,4 174 tys. ocen
7,4 10 1 173598
7,0 46 krytyków
Babel
powrót do forum filmu Babel

Na mnie wywarł najmocniejsze wrażenie ten o japońskiej głuchoniemej dziewczynie desperacko poszukjącej bliskości i uwagi."Samotność to taka wielka trwoga" jak śpiewał Riedel...

ocenił(a) film na 5
Ready2

jak dla mnie był to wątek na odstrzał, film średni, ale byłby lepszy bez jej wątku, kiedy akcja wchodziła do Japonii miałem ochotę przewijać, może chodzi o to zniesmaczenie jej zachowaniem... nie wiem wogóle do mnie nie przemawiało. Reszta była dużo lepsza, a Brad Pitt rewelacyjny jak dla mnie, przez Japonke i dłużenie się "5"

ocenił(a) film na 5
Ready2

jak dla mnie był to wątek na odstrzał, film średni, ale byłby lepszy bez jej wątku, kiedy akcja wchodziła do Japonii miałem ochotę przewijać, może chodzi o to zniesmaczenie jej zachowaniem... nie wiem wogóle do mnie nie przemawiało. Reszta była dużo lepsza, a Brad Pitt rewelacyjny jak dla mnie, przez Japonke i dłużenie się "5"

ocenił(a) film na 9
Ready2

Mnie najbardziej poryuszył meksykański wątek, bardzo przekonała mnie do siebie swoją rolą Adriana Barraza świetnie wypadła, zagrała bardzo przekonująco. Cały film mi się podobał, chociaż słabszy niż 21 gramów (Amores Perros nie widziałem jeszcze).