Wartka akcja i interesujące sceny walki w wykonaniu Van Diesla to główne atuty filmu. To właściwie byłoby na tyle...oczekiwałam czegoś w stylu 5 - elementu, trochę się zawiodłam choć momentami apokaliptyczny nastrój był całkiem przekonujący (czyt. dołujący).Pomysł niezły ale jego realizacja nie do końca...Chaotyczny scenariusz momentami nie wiadomo o co kaman, zakończenie też mi się nie podobało no i zabrakło romansu...ehh może II część będzie lepsza.
Znowu chęci na romanse... Nie chcę być niemiła, ale jak chcę oglądać miłosne wątki, to idę na komedie romantyczną. Jak dla mnie brak pocałunków i innych pieszczot mi nie przeszkadzał :)
No nie mogę ... Ten film zawiera wszystko co powinien mieć: szybka akcja, dużo strzelania, muskularny Vin Diesel i piękna kobieta. Nie musi być w takim filmie żadnego romansu. To jest film o twardzielu w hardcorowym świecie :) Rewelacyjny film :D Polecam
Jak na film akcji i sci-fi wystarczająco dużo było w nim uczuć (zwłaszcza między Tooperem a Aurą ;)). Dla mnie bomba, tego właśnie się spodziewałam :)