PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10032707}
6,3 18 tys. ocen
6,3 10 1 17527
5,6 17 krytyków
Bad Boys: Ride or Die
powrót do forum filmu Bad Boys: Ride or Die

Wyszłam z kina, patrzę - ocena filmweb 6,3. Ludzie ja naprawdę nie wiem, czego więcej można się spodziewać od sensacyjki, żeby dać 10pkt :) Jest to kawał rewelacyjnego kina akcji, strzelanki, pościgi, helikopter w ogniu, a do tego naprawdę masa śmiechu. Gorąco polecam każdemu fanowi filmów sensacyjnych w starym dobrym stylu

qzet

Chyba nigdy nie widziałaś dobrego filmu sensacyjnego w "starym, dobrym stylu"...

Vendeur

Dokładnie ...

ocenił(a) film na 9
Vendeur

Taaa weź porównaj jeszcze bad boys do gorączki manna xD

Sarin

Czy ja coś gdzieś porównywałem...? Czy jesteś po prostu przygłupem, który nie potrafi nic zrozumieć?

ocenił(a) film na 9
Vendeur

„Starym, dobrym stylu” skup się Heniek. Trochę mózg trzeba czasem wytężyć.

ocenił(a) film na 3
Vendeur

Vendeur podpisuję się pod tym obiema rękami! qzet prawdopodobnie nie widział pierwszej części - to jedyna wytłumaczenie.

użytkownik usunięty
qzet

aż dziś sobie luknę,juz podobnie było z Axelem F. ale to już nie ten Axel i jego kompani, zobaczymy co tutaj.... no i zobaczyłam, do końca nie wytrwałam, jak miałam te 25 lat mniej to takie filmy były super rewelacja ale obecnie już nie trawię tego tak jak kiedyś

ocenił(a) film na 3
qzet

jak masz lat 15 i tyle czasu jesteś na planecie to taki gówniany film dla idiotów może wydawać ci się ARCYDZIEŁEM KINA AKCJIps. poprzednie części nie były taki debilne

ocenił(a) film na 9
qzet

Te typki komentujący mają smutne życie w tym kraju to się nie dziw :)

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 5
qzet

ten film ma przetragiczny scenariusz, dziwne ruchy kamery i przechujowe postacie drugoplanowe, cała historia odrysowana od kalki, jedyny kto tu gra to Lawrence, śmieszne jest czasem ale nic tu nie porywa to jest film na 5 max

ocenił(a) film na 8
qzet

Film ocenia się jako film. Nie trzeba dzielić na kino autorskie, akcyjniaki, komedie, dramaty itd. Każdy film ma podobne warunki do oceny i ewentualnie lekko się dostosowuje ocenę do tego na co poszedłeś. Więc z pewnością film jest daleki od oceny 10/10. A moje 8/10 to najwyższe co można dać, bo odbiega to jakością od 1 i 2 części. 

ocenił(a) film na 9
qzet

Na filmwebie ludzie mają zmazy nocne także czego ty oczekujesz od oceny :)

ocenił(a) film na 2
qzet

Musiałaś być nieźle nawalona, jak wchodziłaś :)))))))))))) Z tym filmem jest tak samo, jak z brzydką kobietą - wystarczy obniżyć poziom krwi w alkoholu i jest OK