Wyszłam z kina, patrzę - ocena filmweb 6,3. Ludzie ja naprawdę nie wiem, czego więcej można się spodziewać od sensacyjki, żeby dać 10pkt :) Jest to kawał rewelacyjnego kina akcji, strzelanki, pościgi, helikopter w ogniu, a do tego naprawdę masa śmiechu. Gorąco polecam każdemu fanowi filmów sensacyjnych w starym dobrym stylu
Czy ja coś gdzieś porównywałem...? Czy jesteś po prostu przygłupem, który nie potrafi nic zrozumieć?
Vendeur podpisuję się pod tym obiema rękami! qzet prawdopodobnie nie widział pierwszej części - to jedyna wytłumaczenie.
aż dziś sobie luknę,juz podobnie było z Axelem F. ale to już nie ten Axel i jego kompani, zobaczymy co tutaj.... no i zobaczyłam, do końca nie wytrwałam, jak miałam te 25 lat mniej to takie filmy były super rewelacja ale obecnie już nie trawię tego tak jak kiedyś
jak masz lat 15 i tyle czasu jesteś na planecie to taki gówniany film dla idiotów może wydawać ci się ARCYDZIEŁEM KINA AKCJIps. poprzednie części nie były taki debilne
ten film ma przetragiczny scenariusz, dziwne ruchy kamery i przechujowe postacie drugoplanowe, cała historia odrysowana od kalki, jedyny kto tu gra to Lawrence, śmieszne jest czasem ale nic tu nie porywa to jest film na 5 max
Film ocenia się jako film. Nie trzeba dzielić na kino autorskie, akcyjniaki, komedie, dramaty itd. Każdy film ma podobne warunki do oceny i ewentualnie lekko się dostosowuje ocenę do tego na co poszedłeś. Więc z pewnością film jest daleki od oceny 10/10. A moje 8/10 to najwyższe co można dać, bo odbiega to jakością od 1 i 2 części.