Bagno

The Marsh
2006
5,2 3,7 tys. ocen
5,2 10 1 3686
3,5 2 krytyków
Bagno
powrót do forum filmu Bagno

3/10

użytkownik usunięty

Słaby film. Obsada bardzo ciekawa, ale zupełnie nieadekwatna do gry i charakteru filmu. Za obsadę plus i za pewien komizm. za wszystko inne minus.

ocenił(a) film na 8

"Za obsadę plus i za pewien komizm. za wszystko inne minus."
Czyli dajesz minus za fabułe,klimat i inne rzeczy . Widocznie nie znasz się na takich filmach . Zgadzam się z obsadą , ale gdzie w tym filmie komizm no gdzie . Mi film podobał się dlatego daje bez dwóch zdań 8/10

użytkownik usunięty
Gandalf194

W filmie jest masa komizmu, bohaterowie są tak głupi w zachowaniach, że aż śmieszni. Postać mordercy smieszy na każdym kroku. Jest to kino dla mało ambitnych widzów.

ocenił(a) film na 8

Postać mordercy może była śmieszna , ale według mnie była taka ponieważ była nienormalna . Nic innego w tym filmie nie było smiesznego . A jak chcesz sie pośmiać to popatrz na jakąś parodie

użytkownik usunięty
Gandalf194

W przeciwieństwie do Ciebie, ja śmiałem się na tej parodii bardzo dużo. Więc wyluzuj i uznaj, że ktoś może mieć inne zdanie. Taka rada. Ja nie mam nic do tego, że Ciebie film nie smieszył, więc proponuje pomysleć nad swym zachowaniem czasem.

ocenił(a) film na 4

Mimo że jestem bardzo ale to bardzo pobłażliwy w ocenach filmów i zwykle daje oceny od 5 w górę to tutaj max to 4/10 i to chyba tylko za obsadę. Wunudziłem się setnie. Oglądnąć się co prawda da. Jak już coś to polecam oglądac w nocy samemu. Może troche wzrośnie ocena ale nie obiecujęże wcześniej nie uśniecie.