Słaby film. Obsada bardzo ciekawa, ale zupełnie nieadekwatna do gry i charakteru filmu. Za obsadę plus i za pewien komizm. za wszystko inne minus.
"Za obsadę plus i za pewien komizm. za wszystko inne minus."
Czyli dajesz minus za fabułe,klimat i inne rzeczy . Widocznie nie znasz się na takich filmach . Zgadzam się z obsadą , ale gdzie w tym filmie komizm no gdzie . Mi film podobał się dlatego daje bez dwóch zdań 8/10
W filmie jest masa komizmu, bohaterowie są tak głupi w zachowaniach, że aż śmieszni. Postać mordercy smieszy na każdym kroku. Jest to kino dla mało ambitnych widzów.
Postać mordercy może była śmieszna , ale według mnie była taka ponieważ była nienormalna . Nic innego w tym filmie nie było smiesznego . A jak chcesz sie pośmiać to popatrz na jakąś parodie
W przeciwieństwie do Ciebie, ja śmiałem się na tej parodii bardzo dużo. Więc wyluzuj i uznaj, że ktoś może mieć inne zdanie. Taka rada. Ja nie mam nic do tego, że Ciebie film nie smieszył, więc proponuje pomysleć nad swym zachowaniem czasem.
Mimo że jestem bardzo ale to bardzo pobłażliwy w ocenach filmów i zwykle daje oceny od 5 w górę to tutaj max to 4/10 i to chyba tylko za obsadę. Wunudziłem się setnie. Oglądnąć się co prawda da. Jak już coś to polecam oglądac w nocy samemu. Może troche wzrośnie ocena ale nie obiecujęże wcześniej nie uśniecie.