Bananowy czubek

Bananas
1971
7,2 9,1 tys. ocen
7,2 10 1 9084
6,1 15 krytyków
Bananowy czubek
powrót do forum filmu Bananowy czubek

Dubbing ?

użytkownik usunięty

Chciałbym wiedzieć czy ten film oryginalnie posiada hiszpański (chyba) dubbing ? Bo nie wiem czy mam wersję prosto z Meksyku czy to celowy wybieg Woodego Allena. Dajcie znać szybko, bo nie wiem czy sobie ten film zostawić czy skasować (dubbing mnie irytuje).

ocenił(a) film na 9

zatem szybka odpowiedź po dwóch latach:
nie, ten film w oryginale nie jest po hiszpańsku. W internecie krążą dwie jego wersje - właśnie ta, którą masz/miałeś ty oraz druga, co prawda po angielsku, ale z niezsynchronizowanymi dźwiękiem i obrazem :-} Z dwojga złego chyba lepsza ta druga, bo opóźnienie jest minimalne (acz również wnerwiające :)

ocenił(a) film na 9

Ja mam w oryginalnym jezylu ang wszystko idealnie dopasowane dzwięk do obrazu

ocenił(a) film na 9
widmosk

tak, tak, ja już też taką wersję mam. Jak się okazało była jeszcze jedna. Bardzo dobrze.

a może jakaś wymiana? Byłbyś zainteresowany?

Virtual dub jest doskonałym programem. Można nim też zsynchronizować obraz z dźwiękiem.

ocenił(a) film na 9

ja z kolei posiadam wersję z dubbingiem... niemieckim:D

ocenił(a) film na 9
Klak_per_Glaca

Ja to dostalem z dubbingiem niemieckim, ochyda, nie moglem tego ogladac, bardziej mnie smieszylo jak woody mowi po niemiecku, na szczescie zobylem wersje angielska. Polecam film, bardzo dobry

lightyears

Ja mam wersje z polskim dubbingiem! Fieldinga Mellisha podklada Zakościelny, a Nancy Doda :D