6,1 78 tys. ocen
6,1 10 1 77526
5,5 37 krytyków
Batman Forever
powrót do forum filmu Batman Forever

K

ocenił(a) film na 9

Osobiście ta odsłona przygód nocnego mściciela podobała mi się najbardziej, do tego
stopnia, że zacząłem patrzeć z przekrzywieniem mordki na reboot Nolana, który choć z
pewnością stworzył wielkie kino, odebrał mu humor, za którym tak przepadałem w
dzieciństwie i z przyjemnością sobie przypomniałem oglądając ten film.

użytkownik usunięty
Kadente

Jak Batman Forever to tylko po przeróbce ;-P

Tak jak już mówiłem ten film jest dobry i tez mam do niego sentyment, ale żarty mi się w ogóle nie podobały, chociaż Carrey jest tu całkiem zabawny.

ocenił(a) film na 7

BBRodriguez a wskaż film w którym Carrey potrafi być poważny ? W każdej jego roli chociaż przez jedną sekwencje musi się powydurniać. Edward Nygma skupił na sobie uwagę całego filmu. Najlepiej zagrana rola W foreverze.

ocenił(a) film na 7
rusekolsztyn

A oglądał Pan "Zakochanego bez pamięci"?. Film wspaniały, jeden z najlepszych jaki widziałem. Carrey jak najbardziej poważny, świetna kreacja.

ocenił(a) film na 7
BarneyWoland

A no faktycznie zapomniałem o tym filmie.

ocenił(a) film na 7
rusekolsztyn

Albo Numer 23;) By the way też Szumachera:)

ocenił(a) film na 7
Redgard

Tego filmu nie widziałem, więc nie mogę się wypowiedzieć na temat gry aktorskiej Carreya.

użytkownik usunięty
rusekolsztyn

Val Kilmer mi się bardziej podobał, stworzył świetną i poważną kreację, która kontrastuje z idiotycznymi rolami wrogów. cARREY jest rewelacyjny dopiero w dwóch ostatnich scenach, przypomina wtedy bardziej burtonowego villaina niż parodię Jokera.