PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 368 tys. ocen
7,6 10 1 368319
7,4 72 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Klimat jest niesamowity.Bale może podnieść wysoko poprzeczke stając się najlepszym Brucem wszech czasów.I odpowiedni człowiek od muzyki david jest niezły,ale elfmanowi z pierwszej częśći BAtman theme nikt nie dorówna.KTÓRY OPRÓCZ EGO WG.WAS JEST NAJLEPSZY BATMAN? oto moja lista. 1.Batma 2.batman forever 3.Batman return 4. batman i robin(to był batman)

Redgard

Mój ranking (paskudne słowo) batmanów:
1. Batman, Batman Returns
2. Batman Forever
3. Batman & Robin

Redgard

oj moim zdaniem "Batman i Robin" to była pomyłka na maksa (a w kinie jeszcze masakrystyczny dubbing), dla mnie najlepszy był "Powrót Batmana"
A co do Bale'a to jest bardzo dobry aktor, ale jak sie gra taka postać jak Batman, trzeba uwazac zeby nie grał sam kostium (oby mu sie udało)

ocenił(a) film na 9
stormangel

faktycznie Batman i Robin to jakaś pomyłka.Dodając dubbing zrobili z kiepskiego filmu, film H***wy.i Troche naciągane teksty dla 3 latków jak "cześć freeze jestem batman,a potem robin przelatujący przez drzwi z motorem robiący znak drozda(kicha,żenada) KOMERSZON PAPKA.thx najlepsza cześć pierwsza,chociaż może mało kto wie że były wcześniej ekranizacje batmana w latach 60 i dalej(hmmm pominął bym je)