Szczerze mófiąc jestem załamany !!kolejna częśc !!film hjest cooltowy ale bądźmy poważnie !!tyle częsci i po tylu latach wychodzi BATMAN początek !!tak reklamują że jest traki super i wogóle ale to się dopiero okaże !wątpie żeby to był taki hit po mimo iz technika poszła do przodu i same efekty mogą być wporzo !!!!!Naprawde wątpie czy będzie taki hit !!ale to się zobaczy !!!!
to nie jest kontynuacja. tylko nowy film. to tak jakbyś powiedział, że "Batman" Burtona z 89 r. jest kontynuacją filmów o batmanie z lat 50, 60 itp.
ja wiem że to nie jest kontynuacja !!!!ale pomyśl !!powstało tyle części a oni teraz jadą ten sam temat od nowa !!wszystko będzie to samo tylko z nowszą techniką !!i co to ma być takie ciekawe??przyznaje żę się może źle wyraziłem !!ale bezsensu ponownie poruszać temat batmana !!
Jak dla jst ciekawe. Nawet bardzo. Proponuje najpierw udać się do kina a następnie krytykować. Takowa kolejność jest bardziej słuszna.
Pieprzysz bzdury chlopcze :) Pierwsze Batmany byly krecone w latach 40tych i jakos nie przeszkadzalo to powrotowi batmana w 89 roku. Ten film zaczal wtedy nowa epoke filmow o Batmanie. Teraz "Batman Begins" zaczyna kolejna. I przestan pisac jak przedszkolak bo zalamac sie mozna jak sie czyta takie rzeczy jak "mófiac".
jeżeli Ci przeszkadza to nie czytaj !!moge umiesczać na tej stronie to co mi siępodoba !!a tak wogóle to powiedz mi gdzie jest sens robnienia po raz 3 już tego samego wilmu tylko z lepszą techniką !!??niczym sięto noie różni !!temat filmu jest wciąż taki sam tylko lepsze efekty!sam film jest wporzo ale po co 3 raz nakręcać to samo !!!
mam pytnie a widziales kiedys 2 takie same filmy?? lub 2 takie same rzeczy? no raczej nie bo takiego zjawiska nie ma bo jest niemozliwe :)
zatem mowienie ,ze po co nakrecic 3 raz to samo jest poprostu smieszne ...
jezeli uwazasz ze mozesz umieszczac na tej stronie co ci sie podoba to umiesc zdjecie swojego golego tylka... bedzie to rownie wartosciowy post jak ten z tematu
robienie tego samego po raz 3? nie rozsmieszaj mnie... nie uwazam zeby seria o Batmanie byla szczegolnie ambitnymi filmami, ale widac dla niektorych nawet te filmy sa zbyt trudne
pierwsza wypowiedz w tym temacie mnie rozwaliła hehe co za opina powinieneś pisać recenzje do programów telewizyjnych buhaja