PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369266
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Szczerze mófiąc jestem załamany !!kolejna częśc !!film hjest cooltowy ale bądźmy poważnie !!tyle częsci i po tylu latach wychodzi BATMAN początek !!tak reklamują że jest traki super i wogóle ale to się dopiero okaże !wątpie żeby to był taki hit po mimo iz technika poszła do przodu i same efekty mogą być wporzo !!!!!Naprawde wątpie czy będzie taki hit !!ale to się zobaczy !!!!

Bilik_2

eXtra wypowieć koham takie... :/

ocenił(a) film na 7
Bilik_2

to nie jest kontynuacja. tylko nowy film. to tak jakbyś powiedział, że "Batman" Burtona z 89 r. jest kontynuacją filmów o batmanie z lat 50, 60 itp.

Satch

ja wiem że to nie jest kontynuacja !!!!ale pomyśl !!powstało tyle części a oni teraz jadą ten sam temat od nowa !!wszystko będzie to samo tylko z nowszą techniką !!i co to ma być takie ciekawe??przyznaje żę się może źle wyraziłem !!ale bezsensu ponownie poruszać temat batmana !!

ocenił(a) film na 8
Bilik_2

Jak dla jst ciekawe. Nawet bardzo. Proponuje najpierw udać się do kina a następnie krytykować. Takowa kolejność jest bardziej słuszna.

ocenił(a) film na 9
Bilik_2

Pieprzysz bzdury chlopcze :) Pierwsze Batmany byly krecone w latach 40tych i jakos nie przeszkadzalo to powrotowi batmana w 89 roku. Ten film zaczal wtedy nowa epoke filmow o Batmanie. Teraz "Batman Begins" zaczyna kolejna. I przestan pisac jak przedszkolak bo zalamac sie mozna jak sie czyta takie rzeczy jak "mófiac".

____16

jeżeli Ci przeszkadza to nie czytaj !!moge umiesczać na tej stronie to co mi siępodoba !!a tak wogóle to powiedz mi gdzie jest sens robnienia po raz 3 już tego samego wilmu tylko z lepszą techniką !!??niczym sięto noie różni !!temat filmu jest wciąż taki sam tylko lepsze efekty!sam film jest wporzo ale po co 3 raz nakręcać to samo !!!

ocenił(a) film na 9
Bilik_2

mam pytnie a widziales kiedys 2 takie same filmy?? lub 2 takie same rzeczy? no raczej nie bo takiego zjawiska nie ma bo jest niemozliwe :)
zatem mowienie ,ze po co nakrecic 3 raz to samo jest poprostu smieszne ...

ocenił(a) film na 9
Bilik_2

jezeli uwazasz ze mozesz umieszczac na tej stronie co ci sie podoba to umiesc zdjecie swojego golego tylka... bedzie to rownie wartosciowy post jak ten z tematu

robienie tego samego po raz 3? nie rozsmieszaj mnie... nie uwazam zeby seria o Batmanie byla szczegolnie ambitnymi filmami, ale widac dla niektorych nawet te filmy sa zbyt trudne

ocenił(a) film na 10
Bilik_2

pierwsza wypowiedz w tym temacie mnie rozwaliła hehe co za opina powinieneś pisać recenzje do programów telewizyjnych buhaja

predator895

Tak dla scislosci tylko to w tej czesci uzywano znacznie mniej efektow specjalnych niz w tej z Arnim wlasnei po to zeby wygladalo naturalniej i realistyczniej