PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 368 tys. ocen
7,6 10 1 368319
7,4 72 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Emisja w tv

ocenił(a) film na 8

5 września o 22:50 na tvn zostanie wyemitowany Batman Początek. Szkoda tylko, że tak późno...

Heines

Nagraj sobie na kasetę.

ocenił(a) film na 8
marcin261287

Tylko poinformowałem, że będzie emitowany, więc nie rozumiem po co ten komentarz. Mimo późniejszej pory z pewnością go obejrzę. :)

Heines

"Mroczny Rycerz Powraca" też obejrzysz w TVN? ;)

ocenił(a) film na 8
marcin261287

Z pewnością tak, bo jestem ciekaw tłumaczenia. :D

użytkownik usunięty
marcin261287

co wy z tymi póznymi godzinami??? takie filmy powinno się oglądać w nocnych porach. Nie wyobrażam sobie oglądania takich filmów jak

Władca Pierścieni, Harry Potter, Hobbit, Trylogia Batmana, człowiek ze stali, Igrzyska Śmierci, Więzień Labiryntu, filmów marvela itd w porze kiedy widno na dworze

po pierwsze psuje to klimat według mnie
po drugie zbyt poważne filmy na godzinę 15:40

o 15:40 mogę oglądać Shreki, madagaskary i inne pierdółki :P

"Igrzyska" nie są poważnym filmem, bez względu na porę oglądania. O klimacie też nie słyszałem.

użytkownik usunięty
marcin261287

czy ja wiem, dla mnie film ma klimat zwłaszcza druga część, film jest brutalny, znaczy nie to żebym się bał czy coś :D ale po prostu jednak też mi film taki nie pasuje na taką godzinę, max 18-19 :) taki seans pasuje.

Ech, jaka tam brutalność była? PG-13, panie.

użytkownik usunięty
marcin261287

PG 13 bo się kasa liczy :D ale tak w porównaniu do takiej narni albo jakiegoś filmu marvela, ten film jest brutalny według mnie. Trochę szkoda że nie postawiono na R

Narnia to zupełnie inny film.

użytkownik usunięty
marcin261287

wiem, głupi przykład dałem z narnią, ale w porównaniu do filmów marvela to akurat fakt :)

marcin261287

marcin a ty nie udawaj juz takiego znawcy filmowego bo sie batmanem jarasz

batman_pracie

traga hehe (tragedia)

batman_pracie

Nie udaje znawcy filmów, ja jestem znawcą filmów.

Heines

nic nie straciles