Dla mnie klimat zniknął wraz z nowym Batmanem :/ Pan "Bean" Affleck to podkreślił w 100%! Niebawem zobaczymy "dzieło" gdzie może zagra wszystkich super bohaterów jednocześnie! Wonder Woman... dziwie się że też jej nie zagrał i w tej części ;) Pewnie brakło $$$ na gażę xD No ale nic wracamy do tematu ;) obejrzałem ten film do samego końca i liczyłem że zaskoczy mnie czymś pozytywnym w jakimś momencie, lecz stało się wręcz odwrotnie. Każda kolejna minuta udowadniała mi że popełniłem błąd zmuszając się do obejrzenia tego filmu do końca! Kilka minut fajerwerków mi nie wystarcza abym powiedział że było to dobre. Nie nie! Uwielbiam filmy które coś wnoszą, a w tym nic nie mamy. Historia jest bardzo słaba, aktorzy moim zdaniem nie na miejscu i strasznie mało dynamiki czy akcji! Ok może reżyser chciał pokazać nam jakiś klimat, lecz moim zdaniem pokazał przede wszystkim nudę! Film prawie niczym nie zaskakiwał, czułem że jest to kolejny wyciągacz kasy z portfelów. Uważam że ludzie którzy uwielbiali Batmana i Christiana Bale będą rozczarowani tak jak ja. Bo powiem krótko co to za batman który jest jakimś ciężkim kokso-rycerzem ;) dla przykładu :) Zmiany czasem wychodzą na dobre jak to było z Batmanem z 2005 w roli z Bale'm w tym wypadku moim zdaniem jest to wręcz odwrotnie :/ uwielbiam filmy z Superbohaterami ale ten jest nie do oglądania kto oglądał inne. Wiem że daję za przykład głównie Batmana ale to jest pięta Achillesowa tego filmu. Która nie daje mi spokoju aż tak bardzo że założyłem ten wątek. Oby dalsze części przyćmiły ten upadek bo się załamię ;)