PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 368 tys. ocen
7,6 10 1 368391
7,4 72 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Nawet chętnie bym obejrzała ten film ze względu na Balea ale po prostu nie znoszę Katie Holmes. Zawsze będzie mi przypominała tę nastolatkę z Jeziora marzeń, tak jak Piotr Cyrwus Rysia z Klanu.

darkgate

Szczerze mówiąc, nie ogladam Jeziora Marzen i nie mialem jakichkolwiek skojarzen z nasotletnimi filmami. Dla mnie Katie zagrala dość dobrze.

Może Twoje zdanie jest tak niskie ponieważ zniecheciła Ciebie od ogladania jej przez role w Jeziorze Marzeń?

ocenił(a) film na 8
darkgate

Miałem podobne podejście do jej osoby jak Ty. Ale po projekcji mogę stwierdzić, że niesłusznie. Nie jest to jakaś wybitna rola ale nie razi swoją postacią. W sumie OK.

ocenił(a) film na 9
darkgate

Rowniez pamietam Katie Holmes z tego glupawego serialu, ale jakos mi to w niczym nie przeszkadzalo. Moze moja ocene w jakis sposob wypacza fakt, ze uwazam ja za jedna z najpiekniejszych kobiet jakie kiedykolwiek widzialem, ale nie uwazam jej oczywiscie z tego powodu za wspaniala aktorke, bo gra bardzo przecietnie.

____16

O moj Boze ....!!!! Holms najpiekniejsza....!?!? Ta chuda szkarada... ??Stary nie zazdroszcze ci, wrecz wspolczuje. A co do talentu to wole sie nie wypowiadac, bo ksiadz rozgrzszenia mi nie da. :D W kazdym badz razie mozna by jej talen aktorski porowanc do gry aktorskiej statystow z W11.

ocenił(a) film na 9
voyo26

To kwestia gustu. Slyszales takie ladne powiedzenie ze o gustach sie nei dyskutuje? Mnie nie obchodzi to czy twoim idealem piekna sa np blondyny z silikonowymi cyckami wiec to ze ja uwazam Katie Holmes za piekna kobiete nie powinno rowniez obchodzic ciebie.

____16

Ehhh.... Lepsza Bladyna z silikonem niz niz to anorektyczne cos. :D
A jak chcesz poznac moj gust to ja gustuje w prawdziwych kobietach takich jak Monica Belluci lub Hale Barry.

ocenił(a) film na 9
voyo26

Nie interesuje mnie twoj gust i jezeli nie potrafisz zrozumiec ze ktos moze miec inny gust niz ty to wspolczuje ograniczenia umyslowego. EOT.

ocenił(a) film na 9
darkgate

Też miałam takie podejście. Holmes? Ta 'dziewczyneczka' z Jeziora Marzeń? Przecież kobieta Batmana powinna być tajemnicza, zmysłowa i kobieca, ale okazało się, że niekoniecznie. Rola nie wymagała takiego poswięcenia, więc Kate uszło to na sucho. Nie można się przyczepić ;)