Nie mam wątpliwości. W nim jest najwięcej treści, a najmniej efekciarstwa. Żeby nie było nieporozumień cenię sobie pozostałe filmy Nolana i Tima Burtona bardzo, ale ten jest moim ulubionym. Bardzo urzekła mnie gra Bale'a. Jestem zachwycona. Wspaniale sie znów wczoraj bawilam. Ktoś podziela moja opinię, czy jestem odosobniona?
Chciałem wszystkich przeprosić za moje zachowanie na tym forum. Trollowałem, pomawiałem adwersarzy bezpodstawnie, dublowałem konta w celu manipulacji rankingami. Ale wiecie że, jestem niskim, zakompleksionym chłopcem który lubi się masturbować na widok lalki Barbie, których ma w domu całą kolekcję. Jak wiecie, gustuje w filmach o lalkach Barbie. W domu mam nawet taką wielką gumową, różową pusta lalkę Barbie która zastępuje mi prawdziwą kobietę. Z racji że się nie widzieliśmy 2 tygodnie, a ja byłem że tak powiem niedysponowany, a co gorsza mój penis ma 2 centymetry długości, wiec się tylko całowaliśmy; z pół godziny, w końcu rozebrałem lalkę Barbie żeby pokazała mi piersi..zacząłem je całować i strzeliłem w spodnie. Lubię również trzymać się za żołędzia i ruszać napletkiem, a żołądź to wychodzi a to się chowa, a na Barbie jest mleko, ale wtedy kiedy patrzę na gumową, różową lalę Barbie.
Zdecydowanie najlepszy film, ale filmy Burtona też miały klimat. Szkoda tylko że zabójcy Ra'sa byli tak słabo wyszkoleni ;) ale pomijam już ten błąd w Batman: Początek, bo wiadomo że Batman wszystkich pokona bo to jest Batman! ;p
Nie jesteś sama! Dla mnie Batman Begins to nie tylko najlepszy kinowy Batman w historii, ale także najlepszy film Nolana! Co więcej najlepiej oddaje klimat komiksu, no i to jak na razie jedyny Batman w którym głównym bohaterem jest naprawdę Batman! A nie jego przeciwnicy jak w dwóch kolejnych Nolanach czy u Burtona (O Schumacherze nie wspominając...).
10/10
Zgadzam się z Tobą w 100 %. W ogole miałam watpliwosci co do tego filmu no bo przeciez juz tyle tych batmanów było i obejrzałam wszystkie czesci tej produkcji dopiero pare dni temu po tym jak zainteresowała mnie gra aktorska Christiana Bale'a. I mysle sobie tak, swietny aktor, no to chyba film musi byc tez niezly i sie nie zawiodłam !!