PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369250
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Nie mam wątpliwości. W nim jest najwięcej treści, a najmniej efekciarstwa. Żeby nie było nieporozumień cenię sobie pozostałe filmy Nolana i Tima Burtona bardzo, ale ten jest moim ulubionym. Bardzo urzekła mnie gra Bale'a. Jestem zachwycona. Wspaniale sie znów wczoraj bawilam. Ktoś podziela moja opinię, czy jestem odosobniona?

ocenił(a) film na 9
kridsonka

Dołączam się do pozytywnej opinii o tej ekranizacji.

kridsonka

Chciałem wszystkich przeprosić za moje zachowanie na tym forum. Trollowałem, pomawiałem adwersarzy bezpodstawnie, dublowałem konta w celu manipulacji rankingami. Ale wiecie że, jestem niskim, zakompleksionym chłopcem który lubi się masturbować na widok lalki Barbie, których ma w domu całą kolekcję. Jak wiecie, gustuje w filmach o lalkach Barbie. W domu mam nawet taką wielką gumową, różową pusta lalkę Barbie która zastępuje mi prawdziwą kobietę. Z racji że się nie widzieliśmy 2 tygodnie, a ja byłem że tak powiem niedysponowany, a co gorsza mój penis ma 2 centymetry długości, wiec się tylko całowaliśmy; z pół godziny, w końcu rozebrałem lalkę Barbie żeby pokazała mi piersi..zacząłem je całować i strzeliłem w spodnie. Lubię również trzymać się za żołędzia i ruszać napletkiem, a żołądź to wychodzi a to się chowa, a na Barbie jest mleko, ale wtedy kiedy patrzę na gumową, różową lalę Barbie.

ocenił(a) film na 8
kridsonka

Zdecydowanie najlepszy film, ale filmy Burtona też miały klimat. Szkoda tylko że zabójcy Ra'sa byli tak słabo wyszkoleni ;) ale pomijam już ten błąd w Batman: Początek, bo wiadomo że Batman wszystkich pokona bo to jest Batman! ;p

użytkownik usunięty
kridsonka

Nie jesteś sama! Dla mnie Batman Begins to nie tylko najlepszy kinowy Batman w historii, ale także najlepszy film Nolana! Co więcej najlepiej oddaje klimat komiksu, no i to jak na razie jedyny Batman w którym głównym bohaterem jest naprawdę Batman! A nie jego przeciwnicy jak w dwóch kolejnych Nolanach czy u Burtona (O Schumacherze nie wspominając...).

10/10

ocenił(a) film na 8
kridsonka

Zgadzam się z Tobą w 100 %. W ogole miałam watpliwosci co do tego filmu no bo przeciez juz tyle tych batmanów było i obejrzałam wszystkie czesci tej produkcji dopiero pare dni temu po tym jak zainteresowała mnie gra aktorska Christiana Bale'a. I mysle sobie tak, swietny aktor, no to chyba film musi byc tez niezly i sie nie zawiodłam !!