PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369266
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Tylko szkoda ze postac RACHEL gra Katie Holmes a nie tak jak Natalie Portman, ktora była brana pod uwagę na początku. Inne zmiany takie jak Morgan Freeman w roli Foxa zamiast Fishburna wyszły filmowi na dobre. Film nietuzinkowy... chociaż zimny strach mnie obleciał na wiadomość, że chcą kręcić jego dalszy ciąg. Boję się, że mogą to spieprzyć i wrócić do klimatu ze starych BEZNADZIEJNYCH Batmanów...

Constantine

Natalie mozliwe ze dostala by ta role ale niestety krecila w tym czasie shity , do roli rachel byla tez brana pod uwage sarah michelle gellar (ale sadze ze to plotki :P)

Kathryn

Tiaa... niezbyt mi pasi Katie do tej roli, zresztą nie gustuje w jej urodzie.

ocenił(a) film na 9
Constantine

Natalie miała wtedy związane ręce (może Lucas groził jej mieczem świetlnym??) Katie jest poprostu zbyt cute i w ogóle nie pasuje do mrocznego Batmana (a już na pewno do Bale'a, który gra etatowych psychopatów ;P), a co dopiero do roli pani prokurator (czy zastępcy)... Co do kolejnych części też mam lekkie obawy ale ufam ( uf uf) Nolanowi, jeśli tylko nie zmienią Bale'a.

ocenił(a) film na 8
Constantine

tak...moze masz troche racji (choc dla mnie katie tez nie jest az taka zla;0)

parker

Portman kręciła shity, aha... Może "Bliżej" to twoim zdaniem shit? Hmmm, gratuluję gustu - chyba, że masz na myśli inny tytuł to honor zwracam, ale to jakoś w tym samym czasie musiało być więc wątpię.

użytkownik usunięty
Albertino

chodziło zapewne o zemste sithów kolego(tylko literki są zamienione)