Do tego filmu(Batman Początek) byłem od początku nastawiony negatywnie. Nie wiem czemu. Po prostu. Po obejrzeniu go, doszedłem do wniosku, że jest troszkę przereklamowany. Gra aktorska mi się bardzo podobała, szczególnie Balea, Oldmana, Neesona i Freemana. Reżyseria też jest świetna, klimat filmu jest bardzo fajny, chociaż jest inny niż w filmach Burtona. Temu Batmanowi czegoś brakuje. Zabrakło tej magii co była w 2 pierwszych częściach. Ponad to reżyserzy za mocno oddali się fantazji robiąc scenę np. z batmobilem latającym po dachach. Sam Batmobil jest dla mnie niedorzeczny(to chyba największa wada filmu). Kostium Batmana był ok. Za długi wstęp był do filmu. A zaczął się dość mało ciekawie(niewiadomo było co i jak). Trening Waynea faktycznie podobał mi się, ale dziwnie to się potem wszystko skończyło. Muzyka Zimmera, im więcej jego kompozycji słucham tym częściej mam wrażenie, że tworzy muzykę podobną do swoich wcześniejszych kompozycji. W filmie nie pasowała ona idealnie, na krążku to lepiej brzmi.
Film mi się podobał pomimo tego negatywnego nastawienia.
dogg czy jak Ty się tam nazywasz daj komuś obiektywnemu post przeczytać i niech Ci szczerze odpowie po których postach widac kto jest dzieciakiem, któremu rodzice zasponsorowali neostrade i teraz siedzi i wyzywa innych. Odpowiedź będzie raczej jasna :P Więc odpuść bo jak to wcześniej DJ Jedi napisał: "ludzie się z ciebie śmieją".
No widze kysy że bardzo sie starasz o zwyciestwo w tym konkursie. W twoim przypadku debilizm sięga zenitu. Już wcześniej ci pisałem że nie mam już rodziców a z tym dzieciakiem to po raz kolejny udało ci sie mnie rozbawic BRAWO! Przesłał bym ci na maila pierwszą stronę mojego dowodu osobistego ale na stówe byś był przekonany że to ściema bo jak były jeszcze dowody w postaci książeczki to ty zapewne srałeś jeszcze w pieluchy i masz prawo takowych nie pamiętac więc sobie odpuszcze.
Więc chłopaki starajcie się już wkrótce pięcioosobowe jury wybierze zwyciężce.
dogg ja w żadnym konkursie nie wystartuje :)
Możesz mi przesyłać na maila swój dowód i co z tego? Skoro twoje posty są na miare 12 latka :) I znowu to samo ja ciebie nie wyzywam a ty tak i to całkiem ostre słowa :) To mój ostatni post nie mam zamiaru się więcej kłócić z osobą, która nie umie inaczej dyskutować tylko wyzywając innych :)
Ludzie przestancie! Powinnismy tu rozmawiac o fimach a nie o sobie- to bez sesu! A jesli drodzy chlopcy i dziewczeta macie ochote na takie zabawy: wymiencie sie numeramii GG i obrazajcje sie do woli... ;)