Wiem że to co napisałem w temacie może niektórych zasmucić że ten film tak zniszczony przez krytyków mi sie podoba ale zaczekajcie z pochodniami i widłami proszę.Po pierwsze wielu pisze że montaż jest chaotyczny, różne sceny są źle posklejane.Gów** prawda, wszystkie sceny są na swoim miejscu.Dialogi, interakcje między bohaterami i sceny walki są po prostu mega!Uzasadnienie walki z batmana i supermana jest bardzo przekonywująca.Tak samo zaprzestanie ich walki ma sens.Marvel ma się od kogo uczyć.Muzyka to małe dzieło sztuki w tym filmie.Wiem że zaraz zostanę oskarżony o fan-bojostwo.Mówi się trudno.Jeżeli chcesz zobaczyć wietną walke Batmana i Supermena to nie przejmuj się krytykami.Większoć zarzutów to bzdura.No to teraz jestem gotowy na widły i stos.Żegnaj świecie!
Mam podobne odczucia, Całe szczęście nie czytam krytyków.
Pierwszy i ostatni raz kiedy kiedy zaufałem krytykom to Iron Man 3 to były jedne z najgorszych 2 godzin w życiu. W połowie filmu zastanawiałem się co ja tam robię . A tutaj 2,5 h zleciało nie wiadomo kiedy. Rewelacja. Już czekam na Suicide Squad i Wonder Woman :)
A ja jeszcze nie czekam na Suicide Squad... Bo najpierw chcę pójść ponownie do kina na BvS rozkoszować się tym cudem :)
Mam te same odczucia.
Masz rację ta ich bitwa jest od samego początku dobrze uzasadniana, a sceny walki nie pozostawiają nic do życzenia (szczególnie batmana). Teraz już tylko czekać na Justice League: part one i resztę filmów z dccu :)
Może k u r w a 20/10 od razu? Poza tym nie ma takiego słowa jak "przekonywująca" Do szkoły tłuku!!!
Następny. O co wam chodzi? Czepiają się bo film im się nie podobał. Każdy lubi co innego.
Przykro mi, ale mimo wielkiego zamiłowania do komiksów uzasadnienie walki jest o tyle kiepskie, co raczej jej przerwanie! Batman nie ma dostatecznej wiedzy przecież! Dialogi są właśnie bez sensu... Nie tłumaczą, albo raczej nie uzasadnieniaja postępowania bohaterów... To typowe objawy dziurawego, pozbawionego logiki scenariusza. Sceny też są faktycznie na siłę i bez sensu - przedstawienie Justice League w mailu???!!! Wtf?! Wygląda jak kiepski zwiastun seriali telewizyjnych... Bez sensu też są przedstawione technologie... Sposób przygotowania wyposażenia... Jego zachowanie na ekranie...jedyny plus dla mnie to technika walki zaczerpnięta z gier o Batmanie :)