Podobają mi sie niektóre teksty, szczególnie Beavisa.
"Ej Butt-head! Zajebista książka, o takim wężu, nagiej lasce i takim gościem z liściem na fajfusie" :D
"-Ile Zdrowasiek???
- 1000 i masz sie walnąć
-co??
-walnij sie!!!! MOCNIEJ,MOCNIEJ!!!
wypiszcie jeszcze pare tekstów:D
[Patrząc na znaczek Mater Power w tamie]
Butt-head: Uh, Master-a... Masturbation?
[W konfesjonale]
Man: Przepraszam ile zdrowasiek?
Beavis: 1000! I masz się uderzyć! Teraz!
Man: Um, teraz?
Beavis: Tak, zrób to!
[Mężczyzna, bije się]
Beavis: Yeah, mocniej!
[Patrząc na portret w Białym Domu]
Cornholio: Grozisz mi?
a to lepsze w oryginale:
van driesen: ...that can entertain anus.
butthead: HE SAID ANUS.
van driesen: have you guys heard a word i've said?
butthead: yeah. anus. :D
mnie osobiście powaliły teksty Beavis'a, kiedy biegał w koszulce na głowie i wołał, że jest "kakaowym szatanem" :D
P-Y-T-A-N-I-E ! ! !
Drodzy koledzy i porąbani fani Beavisów & Butt-headów :))^^ Czy ktoś zna miejsce, sklep internetowy czy cokolwiek W POLSCE gdzie mógłbym dostać koszulke z tymi porąbańcami??? :))) (a może posiada taką na własność...) To dla mnie niezwykle ważne i MUSZĘ uzbroić się w taką koszulkę ;( odpiszcie jeśli coś wiecie ( pomijam anglię bo wiem że tam są takie koszulki ale mi chodzi tylko o NASZ KRAJ ) Pozdrawiam!!!
Yyyyy, hyhyhyhyhy, this's gonna be cool ;)
-"Jestem Kakaowy Szatan dajcie mi picatta do kał-dziury!"
-"Proszę poczekać na swoją kolej."
-"Nie zastraszysz mnie kał-dziura nie czeka!"
MI najbardziej zapadły w pamięci oprócz wymienionego "corholio" najpierw w samolocie a potem w białym domu, oraz pokuty z waleniem się po głowie dwa momenty :
1) Jak w Waszyngtonie wszyscy wracają do autokaru i Beavis dostaje napadu szału, że mu się nie dało zaliczyć tej panienki i w nerwach krzyczy:
- Nam się nigdy nie uda ! NIgdy się nie udaje ! Ta stara baba i ten stary dziad pewnie robili to z tysiąc razy !
A dziadek na to :
- A żebyś wiedział.
2) Gdy Butt-head i Beavis idą przez pustynię i skwar im dokucza do tego stopnia, że się już czołgają. Wtedy obok Beavisa podlatuje sęp i zaczyna go dziobać, a ten mu sprzedaje kopniaka i dodaje :
- Spadaj ! Ja jeszcze żyje !
- Ej Beavis spójrz tylko - mówi Butthead i pokazuje palcem na parę sępów która akurat powieksza populacje.
Dawno to oglądałem, ale do dzisiaj pamiętam momenty z kakałowym szatanem i kałdziurą, ale dla mnie show skradł tekst, gdy znajdowali się przy tamie i jeden z bohaterów pyta:
"Gdzie zapora ma rozpora?"
Wtedy po prostu jebłem xDD