Beavis i Butt-Head zaliczają Amerykę

Beavis and Butt-Head Do America
1996
6,9 5,3 tys. ocen
6,9 10 1 5312
6,8 5 krytyków
Beavis i Butt-Head zaliczają Amerykę
powrót do forum filmu Beavis i Butt-Head zaliczają Amerykę

dla mnie to kompletne dno

użytkownik usunięty

film strasznie mnie wynudził, główni bohaterowie są cholernie denerwujący, zwłaszcza te ich "śmichy-chichy". dno 1/10

ocenił(a) film na 9

jesli nie ogladales serialu... zreszta o czym Ty pierd...isz? gosciu to jest klasyka, a ze nie w Twoim guscie to idz se poogladaj pokemony...

shamar

wole pokemony od tego ścierwa...

ocenił(a) film na 9
ludzka_kopiarka

nastepny niedorobiony kretyn... POKEMONY ... buahaha

ocenił(a) film na 1
shamar

slabe ale zdecydowanie jak ktos serialu nie widzial to tego nie zrozumie....

ocenił(a) film na 10
ludzka_kopiarka

swój do swego ciągnie

ocenił(a) film na 10
shamar

Postaram się zachować spokój podczas pisania ale...
... Co???!!!!! "Kompletne dno"??? Mike Judge to jeden z najwybitniejszych reżyserów filmów animowanych a B&B to jebana w dupe klasyka !!! A te śmiechy-chichy ciulu malinowy to najbardziej przerąbana rzecz w całej bajce!!! Serial jest wprost genialny!!! Oni rządzą! To najlepsza baja na całym świecie i będę ją oglądał nawet jak będę starym purtem!!! :] bo tego nie da się podrobić, to jedyna w swoim rodzaju bajeczka(film animowany) i wymiata w kosmos! Wystarczy że odpale kąsek filmu(czy serialu) i już nie wytrzymuje! <lol2> Czy są tu jacyś "normalni" ludzie?! Co z wami? Na stos z tym heretykiem!!! :D Beavis & Butt-head rulez!!! ]:-> A film jest poprostu genialny i tutaj info dla zainteresowanych! Mike J. być może nakręci wkrótce nowy film!!! :D:D:D potrzebuje czasu żeby wyszedł porządny film :] jak dla mnie to może to robić 10 lat ale ja chce kolejny film z tymi czubkami<lol2> Hyhyhyhy... We gonna scored ;-] hyhyhyhy... POZDRO!

ocenił(a) film na 10
jimbek1717

a POKEMONY to przy tym filmie rzadkie gówno rozlane na ulicy, wysrane przez psa i rozdeptane przez mojego buta. już wiem ile musi mieć lat ten co pokemony woli <lol2>

jimbek1717

"Co???!!!!! "Kompletne dno"???"
Tak, kompletne dno.

"Mike Judge to jeden z najwybitniejszych reżyserów filmów animowanych"
Aha. Fajnie.

"a B&B to jebana w dupe klasyka !!!"
Też fajnie.

"A te śmiechy-chichy ciulu malinowy to najbardziej przerąbana rzecz w całej bajce!!!"
Interesujące masz poczucie humoru.

"To najlepsza baja na całym świecie i będę ją oglądał nawet jak będę starym purtem!!!"
To może pierw dorośnij, to przy okazji nauczysz się lepiej pisać :-]

"bo tego nie da się podrobić, to jedyna w swoim rodzaju bajeczka(film animowany) i wymiata w kosmos!"
Niesamowita argumentacja, nie ma co.

"Czy są tu jacyś "normalni" ludzie?! Co z wami? Na stos z tym heretykiem!!!"
O! Teraz chyba do mnie!

"a POKEMONY to przy tym filmie rzadkie gówno rozlane na ulicy"
Epitety składasz jak Mickiewicz Adam <lol2>

"już wiem ile musi mieć lat ten co pokemony woli"
Dawaj. Czekam :D

ludzka_kopiarka

Drętwy jestes i sie nie znasz. Beznadziejne argumenty i w ogóle zero gustu.
Idz,oglądaj swojego Króla Lwa baranie!!

ludzka_kopiarka

Piszesz o argumentacji ;) a to dobre ! Z Twojej strony jest jej hmm...? Wcale jej niema ^^

ocenił(a) film na 9

ta baja jest mega, ile razy oglądałem ją po paleniu nawet nie chce mi sie liczyć :D:D, a gościu który wymyślił tych dwóch bez-mózgów powinien dostać oskara

abakumow

Niezła dyskusja

ocenił(a) film na 7
klandestino

Wprost uwielbiam śmiech Butt-Heada. W ogóle ci goście są zajebiści.