Beczka prochu

Bure baruta
1998
7,3 748  ocen
7,3 10 1 748
8,0 3 krytyków
Beczka prochu
powrót do forum filmu Beczka prochu

Nieraz peniw przyszło Wam spotkać się z nagłośnionym mocno przez prasę i telewizję filmem, na które wybraliście się do kina i byliście potem baaaaardzo rozczarowani!Mnie to spotyka niestety dosyć często. Jeśli chodzi o kino europejskie i takie filmy właśnie jak beczka prochu to jest to zupełnie inne przeżycie! Nie chodzi w tego typu filmach o nagromadzenie efaektów specjalnych itp. tutaj uwagę widza przyciąga sama proza życia. I jak to jest w wypadku "Beczki prochu" proza jednakowo okrutna co i zabawna. Jeśli uda Wam się zdobyć gdziekolwiek ten film to Wam pogratuluję, bo w moim przypadku zobaczyłem go w kinie na DKF'ie a później już nie znalazłem go w żadnej wypożyczalni czy w kinie!Smutne to ale niestety "dobre kino" nie ma widzów, co świadczy o naszych gustach :( Miłego polowania!!!WARTO ZOBACZYĆ

ocenił(a) film na 9
przem_jazz

cytacik kolegi :"Smutne to ale niestety "dobre kino" nie ma widzów, co świadczy o naszych gustach :( Miłego polowania!!!WARTO ZOBACZYĆ"

potwierdzam w calosci, a mnie sie udalo upolowac w telewizji :D na TVP Kultura!!!!!! i nie jest to pierwszy BARDZO DOBRY film jaki tam widzialem i zapewne nie ostatni.