5,7 3,9 tys. ocen
5,7 10 1 3867
5,7 6 krytyków
Begotten
powrót do forum filmu Begotten

nie wiem kto robi takie filmy......już dawno nie widziałem takiego gówna.....określanie tego arcydziełem o nieporozuminie... wkurza mnie fakt że ubrano ten syf w coś o nazywamy religią, Najwyzszym Bogiem i Matką Ziemią...... tego gościa i wszystkich z obsady powinni wysłać w kosmos - w próżnie.....z zapasem tlenu na 15 minut.......

ocenił(a) film na 9
Sebastianoleusz

jak nie rozumiesz tego filmu chłopcze, a widzę że tak, to się nie udzielaj, film ma zajebiste ukryte przesłanie (z resztą nie jedno) i wszyscy którzy go nie dostrzegają są tępi!!! jak dla mnie to najlepszy surreal jaki oglądałem

ocenił(a) film na 1
Wulgus

idź się lecz człowieku, ten film jest o niczym, najlepszy surreal? surrealistyczny bełkot w tandetnych wymiarach

ocenił(a) film na 1
Wulgus

Każdy ma swoje zdanie i nie powinien być przez to krytykowany.

Ja uważam że to tandeta jakich mało, a głębszego sensu można się doszukać we wszystkim, jeśli się tego chce. Ten film nie wniósł dosłownie nic w moje życie, a jego przesłanie jest dla mnie tak niejasne jak jego klisza filmowa.
Z drugiej strony, może to po prostu film nie dla mnie. Gdybym tylko wiedział przed obejrzeniem tego filmu, że stracę 78 minut życia...

użytkownik usunięty
Sebastianoleusz

avatar, spiderman, american pie zostan przy takim kinie dobrze ci radze chlopcze

Hahaha, dobrze powiedziane.