PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606190}
4,3 72 tys. ocen
4,3 10 1 72111
2,9 31 krytyków
Bejbi blues
powrót do forum filmu Bejbi blues

Ambitny film

ocenił(a) film na 8

Dobry film.Tematyka filmu porusza alktualne problemy młodzieży, może dzięki temu filmowi minie moda na ciąże. Szokująca końcówka filmu.

Pancefaust

Wiem, dlatego jeszcze raz powtarzam - uważam to za żałosne i jak dla mnie przynosi odwrotny efekt. Wiedząc, że producenci są tak głupi i bezczelni, tym bardziej unikam polskiego kina jak ognia...

użytkownik usunięty
bukimi

ja tez. same tytuły mówią wszystko za siebie.

ocenił(a) film na 2
pawel2014

Mnie też scena seksu na końcu zaskoczyła, czym pogrzebała film ostatecznie.

MRG09100

taak. i myslisz ze dzieki temu ludzi pojda do kina, zeby zobaczyć tę scenę... Następny Klakier.

ocenił(a) film na 2
posith

Polecam zapoznanie się z definicją ironii...

ocenił(a) film na 5
MRG09100

Otóż to może bez tej sceny byłoby to jeszcze coś warte

pawel2014

tak sie konczy zakaz bicia dzieci w szkole i w domu hahahah xD

ocenił(a) film na 5
pawel2014

moda na ciążę? zapewniam Cię, ciąża w tym wieku jest raczej wpadką, a nie "przemyślanym" przedsięwzięciem.. nietrafny argument

kacperfeelon

Na filmwebie od: 6 stycznia 2013 , a zalogował się tu jedynie z jednego powodu aby promować film takie osoby są podstawiane.

ocenił(a) film na 5
kadim_filmweb

o, rzeczywiście..
nie no, może nie jest tak aż tak źle, że muszą "wynajmować" ludzi do dodawania korzystnych opinii XD

kacperfeelon

niestety kampania marketingowa się rozkręciła jak napis na koszulce pani Kasi w dniu premiery I'm a fxxking artist hahahahaha żenada

ocenił(a) film na 5
kadim_filmweb

To było rzeczywiście nie potrzebne i nie na miejscu, nawet, jeśli to miała być forma sarkazmu, każdy mógł to inaczej odebrać

ocenił(a) film na 3
pawel2014

ambitny? scena końcowa sprawiła, że ten film stał się totalnie płytki i słaby.

ocenił(a) film na 8
pawel2014

nie uważam że w Polsce istnieje moda na ciąże. Jednak ten film może sprawi, że jakaś nastolatka pomyśli za nim kolokwialnie mówiąc "Zaliczy wpadkę". film warto obejrzeć

pawel2014

"Aktualne problemy młodzieży"? chyba cos mnie ominęło.. Sama nie tak dawano skończyłam szkołę srednią, poza tym mam siostrę w drugiej klasie liceum, i ani ja, ani ona, ani nasi znajomi, ani "znajomi znajomych" o takich historiach nie słyszeli. Nastolatki zachodzące w ciąże, bo to jest modne, cool, super hiper wow? Pierwsze słyszę... Ktoś pisał, że wystarczy przejrzeć fora internetowe, by zobaczyć jak dużo 15-latek chce założyć rodzinę No właśnie, założyć rodzinę a nie zrobić sobie dziecko, bo to jest modne... Problemem mogą być nastoletnie ciąże, bo takie oczywiście się zdarzają, ale nie wynikają z działania celowego a z głupoty, lekkomyślności, braku podstawowej wiedzy na temat antykoncepcji. Głowna bohaterka chciała tak naprawdę mieć dziecko, by kochac i poczuc się kochaną? To co, robi kompletnie temu przeczy Mamy obraz rozpieszczonej nastolatki, która nie bierze odpowiedzialności kompletnie za nic, a podobno powodem tego jest samotność i brak miłości. Coś tu się kłóci. Nie mówię, że taka historia nie mogła mieć miejsca, oczywiście, że mogła. Pytanie tylko ile takich historii miało miejsce, ile zna ich reżyserka? 2, 3, 10? Na oficjalnej stronie filmu jest napisane, że film przedstawia PORTRET POKOLENIA MŁODYCH POLAKÓW. Ja chyba w takim razie żyję w innym kraju..

monisiaczek69

jesli ten film jest ambitny,to jakim słowem określic filmy bergamana,altmana,bunuela?chyba słowa zabraknie:)hehe