Archlord czyli online RPG (Role Playing Game) za free dostępna w sieci gra, to kolejna witrualna próba stworzenia świata, w którym wreszcie możemy poczuć się sobą:D
Ale jak ma się wirtual do tak zwanego reala? Czy wogóle ma się jakoś.
spoilerki
RPG uwielbiam, online niebardzo, archlord po obejrzeniu filmu stestowałam, przynieś wynieś pozamiataj? No sorki:D
Ale film max dobry.
FINAL FANTASY
BALDURS GATE
OBLIVION
DRAGON AGE
polecam
Tez jestem uzależniona od wirtualnych światuf i chyba dlatego tak mi się film podobał. Max sympatyczny. 9/10 za
Hej też lubię gry, moją ukochaną grą jest właśnie Baldur's Gate 1 i 2, grałam też w Talisman, Battle of the Immortals, a teraz gram w Perfect World gra jest odjazdowa, można latać, pływać, ustawić bardzo szczegółowy wygląd, gram dopiero 1 dzień, nie wiem jak jest, w Archlord nie próbowałam grać bo gra wolno się ściągała a potem nie chciała się zainstalować, ale teraz nie chce mi się w nią grać. Właśnie obejrzałam ten film. Ludzie są źli. Co do ludzi(masy) to oni są niewolnikami ich umysły są zniewolone przez media, TV, dlaczego politycy i nauczyciele w szkołach nienawidzą indywidualistów? Bo trudniej ich kontrolować. Tylko nie rozumiem tego na końcu filmu jak była ta dziewczyna i on coś do niej mówił a okazało się, że jej niema, to co on ją sobie wymyślił od samego początku?
widział ja w pociągu ale do spotkania nie doszło dalej zadziałała jego wyobraźnia. Co do Archlord grałem, dużo za pamiętnych czasów gdzie można było pvp od każdego lvl, teraz to sknocili włączanie przez stronę www o.o itd ale gra miała swoje plusy, chyba jedyna gra gdzie exp leciał tak wolno (może nawet wolniej niż w metinie)