PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=193460}
6,3 63 tys. ocen
6,3 10 1 63335
6,2 20 krytyków
Beowulf
powrót do forum filmu Beowulf

Beowulf 3D

ocenił(a) film na 10

Właśnie wróciliśmy z IMAXu i film w 3D jest po prostu zajebisty. Nasza ocena 10/10. Polecamy 3D efekt nie do opisania!!!!!!!!!!! SATYSFAKCJA GWARANTOWANA ;)

ocenił(a) film na 10
rebel_sm

Witam,
9/10 ale tylko dlatego, ze bylem w IMAX w Katowicach. Dla filmu to jest otwarcie nowej epoki bym powiedzial. Bo to pierwszy prawdziwy film jaki jest dobrz zrobiony 3D (spidermany, harry potery to wielkie porazki, expres polarny to bajka).
Film dla ludzi lubiacych kino akcji/fantazy z mocno przerysowanym bohatrem, a takze tych ktorzy sa ciekawi jak to wyglada.
Ja ktos ma mozliwosc to radze ogladac 3D. Po zwyklym seansie dalbym max 7/10

ocenił(a) film na 4
dameco

A ja po 3D dam 3 razy do d... fabuły zero dialogów zero całość treścią nie umywa sie do filmików pojawiających się przed grami na pecety nawet obsada nie ratuje tej pseudo-produkcji fantasy bo aktorzy najzwyczajniej nie grają, nie przekazują żadnych elementarnych nawet odczuć a jedynie wrzaski i jęki. Ten film nie obroni się nawet mieczem przodków jak dla mnie nie umywa się do '300' ba nawet do Harrego Pottera.

Acha od razu dodam nie mam 12 lat i zrozumialem o co chodzi :) pozdrawiam jednak tych ktorym sie podobało...

ocenił(a) film na 10
muhozol

odpowiem, chociaz podobne dyskusje sie juz na filwebie wielokrotnie zdarzaly przy okazji roznych filmow akcji.

do kina ide obejrzec film, w ktorym swiszcza topory, rycza silniki, ltaja smoki, aktorzy nie graja zwyczajnych ludzi...
ten film jak zaden inny wczesniej pozwala wejsc w sam srodek akcji. jest kilka niesamowitych scen kiedy stoimy posrod aktorow i czekamy co nam z za plecow wyskoczy, badz podchodzimy do drzwi jako pierwsi podejrzec co za bestia sie za nimi czai. do tego dochodza ladne krajobrazy, wzburzone morze, tetent koni robi duze wrazenie. ttechnologia 3d jet tutaj dobrze wykorzystana.

filmy ktorych glowna zaleta jest fabula znacznie bardziej lubie ogladac w domu niz w kinie.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
dameco

Nie zauwazyles tylko Szanowny Forumowiczu ze w tym filmie nie bylo aktorów jako takich a zatem film porazal pustka emocjonalna, a w kinie tez uwielbiam efekty i wiele umiem wybaczyc ale nie NUUUUDEEEE! i tego sie bede trzymal, rowniez pozdrawiam :-)