Bez hamulców

Premium Rush
2012
6,3 27 tys. ocen
6,3 10 1 26708
5,6 9 krytyków
Bez hamulców
powrót do forum filmu Bez hamulców

Dałem 9/10 bo lubie zawyżac oceny pod wpływem chwili, a jestem świeżo po seansie i powiem że - film wymiata!

Ciężko mowic ktory film jest najlepszy i je oceniac, bo to zalezy od gustu samopoczucia i czlowieka. Jak dla mnie film zasluguje na ta ocene, mimo ze lepsze dziela oceniam na 8 itp. ponieważ ten film byl dla mnie czyms kompletnie nowym, innym niz rozwalenie 12 pociskowym magazynkiem 20 wrogow, nie przegrywaniem zadnej walki w ringu czy placzu i lamentu w dramatach.

ocenił(a) film na 7
Pr0mil

Max dla tego filmu to 7/10.

2008einstein2009

Sa gusta i gusciki, ja tu dalem 9, a Ty 7, natomiast ja film Ksiądz oceniłbym maks na 5-6 a ty na 10. Ocena filmu wg Filmwebu 5.9 widzisz...

ocenił(a) film na 7
Pr0mil

Ja już zmieniłem na poprawną ocenę Księdza 3D 8/10. A Bez Hamulców 7/10. I coś się tak Księdza czepił, zerknij na inne moje.

Pr0mil

9/10 wolne żarty. ;)

ocenił(a) film na 6
Pr0mil

Stary, rozumiem jeszcze gdybyś ocenił tak Quicksilver'a (Żywe Srebro) z Kevinem Baconem ponieważ miał ten fajny smaczek, klimat nowojorskich kurierów z lat 80, no ale proszę Cię nie ten film. Brakuje w nim trochę, do tego pare akcji było przegiętych. Mi jako gościowi, który jeździ codziennie po ulicach miasta jakoś nie podeszły akcje z symulacją ucieczki od kraksy. To było takie, hm ... dziwne. Zwłaszcza, że to było tak pokazywane jak miał może sekundę przed zderzeniem i były po trzy opcje. Stary, w takim momencie nie ma opcji rozkminić tyle możliwości ucieczki, albo po prostu odbijasz żeby uciec spod kół, albo lądujesz na masce. A to takie przewidywanie tego wszystkiego było z dupy. W każdym razie film podobał mi się ale za bardzo wieje od niego hollywood

traabaant

" Zwłaszcza, że to było tak pokazywane jak miał może sekundę przed zderzeniem i były po trzy opcje. Stary, w takim momencie nie ma opcji rozkminić tyle możliwości ucieczki, albo po prostu odbijasz żeby uciec spod kół, albo lądujesz na masce. A to takie przewidywanie tego wszystkiego było z dupy."

Przecież to jest tylko film. Np. w grach komputerowych masz pausę, często jakieś spowolnienia czasu i jego mutacje, nie wspominając o strategiach turowych - to dopiero bzdura.

Po za tym jadąc na rowerze zawsze rozważa się trasę, trwa to ułamki sekund, ale gdyby o tym zacząć opowiadać to trwałby minuty.

ocenił(a) film na 6
volatile_pc

Ale w grach komputerowych jest to rzeczą normalną. A filmy powinny być jak najbardziej realne jeśli nie jest to sci-fi czy coś takiego no stary. Dobra kończymy tą dyskusję, tak czy tak film nie nadaje się na tak wysoką ocenę. Jego poprzednik, bo to jest sequel Żywego Srebra był o wiele lepszy

ocenił(a) film na 8
traabaant

Na rowerze wymiatam już kilkanaście lat i jeśli robisz coś dobrze i stale to samo, to potrafisz szybko obmyślać różne możliwości, może nie w ten sam sposób jak to było w filmie, ale podobnie, to jest tylko film, mi się podobał, jazda bez hamulców - respect