I to zdecydowanie. Lepsza fabuła, aktorzy(świetne role), walki wykonanie i nie ma takiego debilizmu w śród bohaterów który denerwował w jedynce. Ogólnie film warto zobaczyć jeśli się lubi filmy akcji 7/10
lepszy niz jedynka? wez mnie nie rozsmieszaj, bo juz sie wystarczajaco usmialem podczas ogladania tego filmu ;)
jedynka jest 100 razy lepsza, ale tak naprawde nie ma tu nawet czego porownywac bo te filmy nie maja ze soba absolutnie nic wspolnego
Dla mnie jedynka jest strasznie tandetna. W dwójce wszystko jest lepsze według mnie począwszy od obsady, po przez fabułę, na walkach skończywszy. No ale zależy kto co lubi.
wlasnie obejrzalem wszystkie powiazane filmy z tej serii i zdecydowanie najbardziej podobala mi sie jedynka, moze to dlatego ze tylko ona wzbudza jakies sportowo karatowe emocje, ktore sprawiaja ze ma sie ochote wyjsc na podworko i nakopac kolegom ;)
pozostale filmy sa dla mnie raczej przecietne i dzisiaj chyba bym ich nikomu juz nie polecil, mimo ze kiedys to byly hity - no chyba ze ktos lubi stare kopane kino klasy B
a dwojka naprawde mnie rozsmieszyla, jest tu sporo zamierzonego humoru, ale porzadnie sie usmialem dopiero na samym koncu jak atakowali oboz wroga, normalnie sceny jak z benny hilla :)
To ja będę bardziej oryginalna, bo mi się podobały wszystkie te filmy tak samo. 8/10 bez wyjątku.
ależ ja wcale nie twierdzę, że pozostałe mi się nie podobają :) napisałem, który najbardziej
Frycek, daj spokój. Jedynka lepsza, bo Van Damme miał przecież drobne cameo. Co Ty, takich rzeczy nie wiesz... ;)
Nie wiem, ale jakoś Avedon bardziej pasował mi na tego głównego bohatera. I pomimo, że lubię pierwszą część, tak tamten młody aktor jakoś taki dzieciakowaty mi się wydał. Coś jak ten chłystek z filmu ''Kumple'' z Chuckiem Norrisem - ten sam typ.
Żaden grających tam aktorów nie pasował na głównego bohatera. :D Dobrze, że zapomniałem już o tym filmie.
Pierwszej części nie widziałem.
Granat : W Świecie Kinia Akcji Trudno Dokładnie Zdefiniować Co Jest Dobre a Co Nie xD.( Może po za tymi Rumuńskimi Telenowelami S.S ) .Dla jednych ,,John Wick ,, to świetne kino akcji a dla innych słabe ,nie ta półka .Oni wolą ,,Leona Zawodowca ,, lub ,,Człowiek w ogniu ,, Wiec sam widzisz !
Dokładnie jak w kinie akcji, o czym wspominaliśmy już z Bradockiem, dzisiejszego dnia na forum Norrisa. W kinie akcji nie ma rzeczy niemożliwych. Amen.
No to jak można wyjaśnić fakt że ,,Bez Odwrotu 2 ,, podobało mi się ,Kasi ,Frycek 49 ,J C WELLS a tobie nie ? .W sumie zależy co kto lubi .