Bez odwrotu 2

No Retreat, No Surrender 2: Raging Thunder
1987
6,3 756  ocen
6,3 10 1 756
Bez odwrotu 2
powrót do forum filmu Bez odwrotu 2

I to zdecydowanie. Lepsza fabuła, aktorzy(świetne role), walki wykonanie i nie ma takiego debilizmu w śród bohaterów który denerwował w jedynce. Ogólnie film warto zobaczyć jeśli się lubi filmy akcji 7/10

użytkownik usunięty
frycek49

lepszy niz jedynka? wez mnie nie rozsmieszaj, bo juz sie wystarczajaco usmialem podczas ogladania tego filmu ;)
jedynka jest 100 razy lepsza, ale tak naprawde nie ma tu nawet czego porownywac bo te filmy nie maja ze soba absolutnie nic wspolnego

ocenił(a) film na 7

Dla mnie jedynka jest strasznie tandetna. W dwójce wszystko jest lepsze według mnie począwszy od obsady, po przez fabułę, na walkach skończywszy. No ale zależy kto co lubi.

użytkownik usunięty
frycek49

wlasnie obejrzalem wszystkie powiazane filmy z tej serii i zdecydowanie najbardziej podobala mi sie jedynka, moze to dlatego ze tylko ona wzbudza jakies sportowo karatowe emocje, ktore sprawiaja ze ma sie ochote wyjsc na podworko i nakopac kolegom ;)
pozostale filmy sa dla mnie raczej przecietne i dzisiaj chyba bym ich nikomu juz nie polecil, mimo ze kiedys to byly hity - no chyba ze ktos lubi stare kopane kino klasy B
a dwojka naprawde mnie rozsmieszyla, jest tu sporo zamierzonego humoru, ale porzadnie sie usmialem dopiero na samym koncu jak atakowali oboz wroga, normalnie sceny jak z benny hilla :)

ocenił(a) film na 7

to chyba jestem oryginałem bo mi najbardziej do gustu przypadła ... trójka ^^

ocenił(a) film na 8
nie_zarejestrowany

To ja będę bardziej oryginalna, bo mi się podobały wszystkie te filmy tak samo. 8/10 bez wyjątku.

ocenił(a) film na 7
karoman4

ależ ja wcale nie twierdzę, że pozostałe mi się nie podobają :) napisałem, który najbardziej

ocenił(a) film na 8
nie_zarejestrowany

Ja z kolei nie twierdziłam, że tak twierdzisz. ;-)

karoman4

Ale was pojeabło :PP

ocenił(a) film na 8
J_C_WELLS

Nie tym tonem. ;P

A Tobie, która część się podobała?

karoman4

Teraz lecialo coś w TV na Wigilię.

ocenił(a) film na 8
J_C_WELLS

Nie oglądałam tv w Wigilię, więc nie wiem nawet co leciało. A nie, Kevin był.

karoman4

W piątek na Jedynce o 00:00. ...A ile masz lat ze znasz takie filmy?

ocenił(a) film na 8
J_C_WELLS

Nie ma czego ukrywać: 24 w marcu stuknie. A co?

''Takie'', czyli jakie?

karoman4

Stare jak świat. Na świecie Cię nie było,,,a widzże lubisz mangę i bajki :)

ocenił(a) film na 8
J_C_WELLS

Aha.
Lubię, lubię.

karoman4

napisz na priv.

ocenił(a) film na 8
J_C_WELLS

To portal filmowy, a nie matrymonialny. :-]

karoman4

Eee tam.

ocenił(a) film na 8
J_C_WELLS

To która część lepsza? ;)

frycek49

Bez jaj! Jedynka 100 razy lepsza!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
frycek49

Frycek, daj spokój. Jedynka lepsza, bo Van Damme miał przecież drobne cameo. Co Ty, takich rzeczy nie wiesz... ;)

Nie wiem, ale jakoś Avedon bardziej pasował mi na tego głównego bohatera. I pomimo, że lubię pierwszą część, tak tamten młody aktor jakoś taki dzieciakowaty mi się wydał. Coś jak ten chłystek z filmu ''Kumple'' z Chuckiem Norrisem - ten sam typ.

karoman4

Żaden grających tam aktorów nie pasował na głównego bohatera. :D Dobrze, że zapomniałem już o tym filmie.
Pierwszej części nie widziałem.

ocenił(a) film na 8
granat5

To Twoja opinia - nic mi do niej.

karoman4

To nie była moja opinia. To był fakt. :)

ocenił(a) film na 8
granat5

Nie obchodzą mnie ani Twoje opinie, ani Twoje fakty. ;)

karoman4

Nie ma czegoś takiego jak czyjeś fakty.

granat5

Granat : W Świecie Kinia Akcji Trudno Dokładnie Zdefiniować Co Jest Dobre a Co Nie xD.( Może po za tymi Rumuńskimi Telenowelami S.S ) .Dla jednych ,,John Wick ,, to świetne kino akcji a dla innych słabe ,nie ta półka .Oni wolą ,,Leona Zawodowca ,, lub ,,Człowiek w ogniu ,, Wiec sam widzisz !

ocenił(a) film na 8
bradock

Dokładnie jak w kinie akcji, o czym wspominaliśmy już z Bradockiem, dzisiejszego dnia na forum Norrisa. W kinie akcji nie ma rzeczy niemożliwych. Amen.

bradock

Zaprzeczasz samemu sobie.

granat5

No to jak można wyjaśnić fakt że ,,Bez Odwrotu 2 ,, podobało mi się ,Kasi ,Frycek 49 ,J C WELLS a tobie nie ? .W sumie zależy co kto lubi .

bradock

Ja nic o podobaniu nie gadałem. :)

karoman4

Ha ,ha ,Ha ale zabawna riposta .