PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1241}

Bez przebaczenia

Unforgiven
1992
7,9 95 tys. ocen
7,9 10 1 95068
8,3 62 krytyków
Bez przebaczenia
powrót do forum filmu Bez przebaczenia

Rewelacja...

ocenił(a) film na 10

Dla mnie najlepszy film Eastwooda i najlepszy western w historii kina. Znakomita gra trójki wybitnych aktorów (Eastwood, Freeman, Hackman) mroczny klimat i "dłużyzny" w fabule, które tak uwielbiam. To jeden z tych filmów, które mógłbym chłonąć godzinami, a im bliżej końca, tym większy smutek ogarniający widza.

10/10

ocenił(a) film na 7
pyra24

najlepszy western w historii kina

a ogladales wszystkie westerny ze jestes w stanie to stwierdzic?

ocenił(a) film na 10
kot6969696

Napisałem "dla mnie" widzisz te dwa magiczne słowa? Na pewno nie widziałem wszystkich ale to nie przeszkadza mi stwierdzić, że w moich oczach, jest on najlepszy, bo nie wyobrażam sobie lepiej zrobionego filmu w tym klimacie.

ocenił(a) film na 7
pyra24

w takim razie powinienes napisac ze jest to najlepszy z westernow jakie ogladales, a nie ze jest najlepszy w historii kina.
tak wiec naucz sie pisac po polsku

ocenił(a) film na 10
kot6969696

Przepraszam ale nie mam zamiaru prowadzić dyskusji z kimś, kto podpisuje się nickiem "Rozjebuje" i na dodatek mówi mi co powinienem, a czego nie powinienem pisać. Więc z mojej strony koniec tematu.

ocenił(a) film na 7
pyra24

nie przyjmuje przeprosin

za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

ocenił(a) film na 10
pyra24

Przepraszam, zapomniałem o "Tańczącym z Wilkami", którego stawiam na równi z filmem Eastwooda, chociaż są to dwa całkowicie różniące się podejścia do tematu. :)