Bez smyczy

Hall Pass
2011
6,1 43 tys. ocen
6,1 10 1 43384
6,1 11 krytyków
Bez smyczy
powrót do forum filmu Bez smyczy

7/10.

użytkownik usunięty

Film całkiem niezły, przez większość czasu trochę się ciągnął, mimo że jakiś długi nie był, ale pod koniec filmu akcja nabrała tempa, więc jak dla mnie był ok. Podoba mi się fabuła i obsada aktorska, jednak jeśli chodzi o humor w tym filmie, to w sumie nic mnie nie rozbawiło. Zauwa-żyłem też jeden błąd, a konkretnie gdy Rick siedział z kolegami przy stole u siebie w domu, koledzy powiedzieli do jego żony ,,Cześć Grace", mimo że jego żona ma na imię Maggie (przecież Grace to żona Freda). Poza tym dość absurdalną sytuacją jest dla mnie to, że 38-latka uważa się za zbyt młodą, żeby mieć dzieci (Grace). No i szkoda też, że Fred nie dowiedział się o tym, że Grace go zdradziła - ciekaw jestem jego rea-kcji. Co nie zmienia faktu, że film jako całość mi się podobał, a szczególnie to, że pod koniec filmu akcja tak się rozwinęła i prawie wszystko zo-stało w fajny i ciekawy sposób wyjaśnione, np. powiązania między bohaterami. Ogólnie uważam, że film jest wart obejrzenia, jeśli ktoś lubi ta-ki gatunek. Moja ocena jak w temacie.