Film naprawdę dobry. Można było się pośmiać. Jak dla mnie 7/10. A co do innych komedii, to polecam : '' Żona na niby '' i inne komedie braci Farrelly: Dziewczyna moich koszmarów , Sposób na blondynkę i mój faworyt: Ja, Irena i Ja . Na dodatek polecam : ''Facet pełen uroku''
Ok. Wyraziłeś swoja opinię. Opinie, każdy ma swój gust. Może więc polecisz jakieś dobre komedie zamiast krytykować innych.
Gdzie widzisz krytykę w jego wypowiedzi? Sam napisałeś, że to tylko jego opinia na temat filmów, które poleciłeś.
Film dosyć zabawny, według mnie na ocenę "dobry" zasługuje.
Ewidentnie skrytykował moje propozycje, aczkolwiek w kulturalny sposób. Jak znasz, to podaj jakieś tytuły, bo sam szukam dobrych komedii.
Jak to się mówi "Ile ludzi, tyle oceń i opinii" ale osobiście komedie jakie mi się podobają to chociażby "Kocha, lubi, szanuje" choć jeśli chcesz się pokładać ze śmiechu, to wybierz co innego, np. któryś z filmów o Haroldzie i Kumarze - "O dwóch takich co poszli w miasto" lub "Harold i Kumar uciekają z Guantanamo", trzeciej części nie polecę bo sam jeszcze nie obejrzałem. "Simpsonowie: Wersja kinowa " też mnie rozbawiła. "Bruce wszechmogący" - klasyka :) Lub polskie komedie ale tylko te starsze. Jeśli chodzi o głupkowate to chyba nie muszę wymieniać serii "American Pie" czy "Scary movie". Dojdzie do tego jeszcze "Wielki Stach", "Wykiwać klawisza" lub "Klik: I robisz, co chcesz" - piękny i zabawny film zarazem. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem. Pozdrawiam.
Wszystkie wymienione przez Ciebie tytuły widziałem i wszystkie mi się podobały, ale jeśli chodzi American Pie i Scary Movie to najbardziej części ze starą obsadą . Z takich klimatów to polecam też ''Chłopaczki z sąsiedztwa '' braci Wayans.
W każdym razie dzięki za chęć pomocy. Na pewno komuś te tytuły się przydadzą jak lubi się pośmiać.