Bez smyczy

Hall Pass
2011
6,1 43 tys. ocen
6,1 10 1 43383
6,1 11 krytyków
Bez smyczy
powrót do forum filmu Bez smyczy

kiepski

ocenił(a) film na 4

Film jest słaby, myślałam, że jak pojawi się Owen Wilson to będzie coś ciekawego. A Tu nic, no może akcja z "Kichaniem" poza tym NUDA.

ocenił(a) film na 4
MiAsia84

No ja tez spodziewalem sie bardziej nie grzecznej komedi pikantnej a tu nic takiego dostalem chyba bardziej komedie obyczajową Nasi panowie postanowli jeszcze raz szalec tak jak za dawnych lat i to za zgoda żon no ale to juz nie ten urok nie było latwo .Nasi ponowie zrozumieli że ich najważniejsze kobiety to ich żony które własnie poderwali w młody latach ach jakie to piekne i to samo zrozumiały zony .Krótko mówiąc wszyscy sie kochali i zyli długo i szczesliwie 4/10

ocenił(a) film na 7
MiAsia84

Ja się nie zgadzam. Niezła komedyjka na weekendowy wieczór. Troszkę pikantna, troszkę nie grzeczna. W sam raz. :)

vergin8

"niegrzeczna" :)

MiAsia84

Dorośniesz, wyjdziesz za mąż, wychowasz dzieci i wspomnisz ten film. Wtedy powiesz : "święta prawda".

ocenił(a) film na 4
Burmistrz

... dorosłam, wyszłam za mąż ... i nadal twierdzę, że za mało tam akcji:)

MiAsia84

Ach... jak ta dzisiejsza młodzież szybko dorasta. :)
Teraz poważnie, uważasz, że za mało tam akcji? Bo to komedia a nie film akcji.
W filmie jest wiele sytuacji z życia wziętych, jestem po czterdziestce i wiem coś o tym.
Skoro Ci się nie podoba to szkoda, mnie i żonie, bardzo się podobał.
Pozdrawiam.

Burmistrz

100% zgoda, razem z mężem nieźle się uśmialiśmy :)

mroovku

Proszę bardzo, wreszcie ktoś z dystansem, do życia i do filmów.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
MiAsia84

W sumie to śmiałem się dopiero ze scen po napisach, ogólnie nudna, typowa historyjka z happy endem. Plus za kawałki Empire of the sun, no i za tego pana co się najlepiej znał na laskach na imprezie.