Bez smyczy

Hall Pass
2011
6,1 43 tys. ocen
6,1 10 1 43384
6,1 11 krytyków
Bez smyczy
powrót do forum filmu Bez smyczy

bardzo dobra komedia. można się pośmiać, a zarazem jest pouczająca... ale uwaga - nie w każdym związku można zapewne pozwolić sobie na tzw. "popuszczenie ze smyczy" ;)
to tylko film :D

ocenił(a) film na 7
anielka0000

"Popuścić" to można jak się do kibla nie zdąży dojść na czas skąd Ty takie słowa bierzesz

ocenił(a) film na 7
Marszal_95

oj faktycznie. (ale jest znak "...") niech będzie , że spuścić ze smyczy - tak lepiej ?

ocenił(a) film na 7
anielka0000

hehe lepiej lepiej :P

ocenił(a) film na 8
anielka0000

Ale bełkot . Co to w ogóle znaczy, żeby facet pytał o zdanie osobę trzecia. Trafia się okazja... to się idzie, a zwłaszcza kiedy się trafi na o polowe młodsza laseczkę. Faceta który by w takiej sytuacji nie skorzystał , porównałbym do durnia który sprawdził kupon lotto, okazałoby się ze wygrał 20 mln, ale nie odebrał wygranej bo już ma prace. Debil i tyle. Zdrada jest wtedy, kiedy się wyda, a dopóki się nie wyda to znaczy ze się nie wydarzyło i nie ma o czym mówić. Czego oczy nie widza, o to głowa nie boli. Jest wilk syty i owca cała. Nikt nie traci, a wszyscy wygrywają. Nawet żona nie martwi się kiedy niczego nie podejrzewa prawda? Kobiety kochają być okłamywane i dobrze im z tym. Każda chce słyszeć, ze jest naj...... i jedyna. Oczywiście ze jedyna, bo jakby inaczej. Wszystkie są jedyne, wyjątkowe i najładniejsze. I oczywiście ze nie podoba mi się ta młodsza blondyna z długimi nogami i wielkim biustem. Nawet na nią nie patrzę . Spojrzę w sypialni, gdy tylko mi się uda ja tam zabrać i okłamać ze ona tez jest jedyna niepowtarzalna i mądra. :)