Bez twarzy

Face/Off
1997
7,1 79 tys. ocen
7,1 10 1 78908
6,5 24 krytyków
Bez twarzy
powrót do forum filmu Bez twarzy

9/10

ocenił(a) film na 9

Rewelacyjny pomysł, rewelacyjne aktorstwo, rewelacyjne tempo akcji, rewelacyjna gra emocji.... Generalnie rewelacyjny film, który jest czymś więcej niż zwykłe kino akcji i może znaleźć entuzjastów nawet wśród widzów nieprzepadających za tym gatunkiem. Taka jest moja opinia:) Muszę jednak przyznać, że zauważyłem 1 minus: film tak wciąga, że po 2 godzinach cholernie się żałuje, że to już koniec.... :D

użytkownik usunięty
maestro84

"1 minus: film tak wciąga, że po 2 godzinach cholernie się żałuje, że to już koniec..."

Zgadzam się. :/
Jeden z najlepszych John'a Woo! jak nie najlepszy + genialna muzyka. ;)
Polecam!

maestro84

racja. Dobry, trzymający do końca w napięciu. Co do aktorstwa to wg mnie Travolta niszczy, reszta też trzyma poziom. 9/10

ocenił(a) film na 10
martinn571

popieram! zdecydowanie wole Travoltę w sensacji niż komedi;> Obaj z resztą zagrali świetnie no i akcja! naprawde świetny!

ocenił(a) film na 8
Dadaradka

Zgadza się:-) sensacja jest gatunkiem, który lubię najmniej,ale ten film mnie wciągnął. Poza tym bardzo lubię Cage'a i Travoltę - tu byli genialni.

ocenił(a) film na 8
maestro84

Taka sama ocena z mojej strony, szkoda tylko, że nawet na FW ludzie nie potrafią docenić rozrywkowej propozycji z najwyższej półki.

ocenił(a) film na 8
Thommy

Chodziło mi oczywiście o średnią poniżej 8 - wybaczcie niedociągnięcie;)
Pozdr.