zawsze oglądam ten film jak leci w telewizji lubie w tym filmie meg i toma :) nie ma takich aktorów któzy mogli by ich zastąpić:)
zgadzam sie w pelni!! ja juz obejrzalam chyba piaty raz i wiem ze jesli bedzie emitowany ponownie, na pewno go nie przegapie! moim zdaniem to najlepsza komedia romantyczna, przynajmniej z tych ktore widzialam. Aktorzy tez super.Swietna gra Toma i ten wdziek meg - tylko pozazdroscic!!
To pewne niewiele tych koemdii romatycznych widzialas. A ogladalas takie jak Cztery wesela i pogrzeb, Zielona karta czy Moje wielki greckie wesele? Raczej nie, skoro uwazasz e Bezsennosc jest taka dobra.
A Meg Ryan to jedna z najbardziej nieudopalnych aktorek. W Kazdym filmie gra tę samą rolę.
Ja widziałam wszystkie z wymienionych przez Ciebie tytułów i wcale nie uważam, że są lepsze od "Bezsenności". Zależy kto co lubi.
Nie wiem, co to znaczy, że Meg Ryan jest nieudopalna, ale najwyraźniej nie widziałeś wszystkich jej filmów, skoro za taką (??)ją uważasz. Bez obrazy.
Owszem, ale mówisz o komediach romantycznych z jej udziałem(Miasto aniołów, Kate i Leopold, Masz wiadomość, Francuski pocałunek itp.)w tych filmach rzeczywiście gra jedną postać tylko w różnych odsłonach. Ale ma też w swoim dorobku role w takich filmach jak Ziemia obiecana, Szalona odwaga(to już może mniej ambitne) i Kiedy mężczyzna kocha kobietę. Czyli role dramatach też nie są jej obce.Moim zdaniem to dobra aktorka, obojętnie czy gra roześmianą młodą kobietę czy alkoholiczkę.Jest świetna.