PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27180
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Chcialiśmy udać sie na film, zwiastun był bardzo efektywny. Co poszło nie tak??

ocenił(a) film na 1
TorcidaTiger

bo to kolejny chłam jak bitwa warszawska

degenerat79

serio? byłeś już w kinie?

ocenił(a) film na 1
boromeusz

Ja byłem w kinie nad przed premierowym pokazie. Film bez budżetowy i do tego nakręcony telefonem komórkowym, miałby lepsze ujęcia, efekty i większą wartość historyczną niż to *****! 5/6 filmu było krecone na green screenie. Efekty były na poziomie gier sprzed 5 lat. Było tyle niezgodności że można napisac o tym książkę. Jedyne co było dobre w tym filmie to polscy aktorzy.

Baranx

Efekty to tam są bardziej jak z gier przygodowych sprzed 15 lat. FMV pełną gębą.

boromeusz

(zaznaczam, że byłem w kinie)
no i oczywiście wyszukane dialogi w stylu:
- nie płacz, płaczą tylko eunuchy i kobiety
ręce opadają!

TorcidaTiger

"Chcialiśmy" to coś między "chciałyśmy" a "chcieliśmy"?

buldok_

hahahahah , dowaliłeś :)

ocenił(a) film na 2
buldok_

Świetne! Gratulacje! Ja to myślę że to coś pomiędzy żłobkiem a przedszkolem.

użytkownik usunięty
TorcidaTiger

Ja filmu nie widziałem. Ale gdybym miał pójść do kina, to zrobiłbym to aby czuć się uprawionym do wystawienia wyjątkowo niskiej oceny . W ten sposób chciałbym dać do zrozumienia ludziom odpowiedzialnym za "opublikowanie" "Bitwy pod Wiedniem", by te pieniądze, przeznaczane na tym podobne filmy, oddawali w ręce właściwe, bądź też ręce najbardziej potrzebujących, miast wywalać je w błoto.
Do obejrzenia filmu mnie nie śpieszno, ale w zasadzie, po obejrzeniu zwiastuna, spokojnie mogę ten film ocenić. Oceniam na "nie wart mojego czasu"...noty nie wystawię.

ocenił(a) film na 2

Ale właśnie na takie postawy producenci liczą. Dla nich nie ma znaczenia z jakich pobudek pójdziesz do kina ważne żebyś dał im zarobić! A gówno ich obchodzą zbożne cele.

użytkownik usunięty
gandalfszalony

Ja bym nie starał się odgadywać ich intencji. Zostaw to detektywom z filmów noir. ;-)
A na film nie pójdę, jak rzekłem.

TorcidaTiger

Powinno być "efektowny" a nie "efektywny" kolego.

bartosz181989

Wiadomo o co chodzi. NIe trzymasz się tematu.

TorcidaTiger

no to pisz poprawnie to nikt cie nie będzie poprawiał.

karrem

Zamknij się jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia!

TorcidaTiger

Twój poziom jest doprawdy wysoki..

ocenił(a) film na 2
TorcidaTiger

Jak napisałem powyżej coś pomiędzy żłobkiem a przedszkolem. Ewentualnie szkoła specjalna dla debili.

gandalfszalony

Ciekawe czy byś mi to w oczy powiedział:)

TorcidaTiger

a! czyli typowy dres - analfabeta ;)

Magrat

Z ty jesteś analfabeta to nie znaczy że ja:) Proste tchórzu:)

ocenił(a) film na 2
TorcidaTiger

Ciekaw jestem czy ty powiedziałbyś komukolwiek w twarz to co nawypisywałeś tutaj innym? Jaką bronią walczysz od takiej zginiesz @:-)
Nie znam cię, ale pamiętaj również o tym że ty nie znasz mnie.@:-)

ocenił(a) film na 2
gandalfszalony

PS
Naucz się panować nad negatywnymi emocjami, bo to że być może jesteś nosicielem ADHD w niczym cię nie tłumaczy ani w niczym nie usprawiedliwia, a używane przez ciebie słownictwo wprost koreluje z opiniami na twój temat.

gandalfszalony

Jeszcze raz; zajmij sie tematem:) NIe znasz mnie i uwierz, nie chciałbyś poznać. Zapraszam do dalszej dyskusji NA TEMAT!

TorcidaTiger

Panuj nad sobą człowieku. Zalecam trochę edukacji i.... zmień avatar. Jeżeli nie masz wagi ciężkiej boks to nie jest powód do dumy.

TorcidaTiger

Jeżeli założyłeś temat z błędami to nie wiem.... może wymaż korektorem :D

TorcidaTiger

To poprostu filmweb jest tu się wystawia oceny na miesiac przed premierą a wlaśnie polska jak zawsze na końcu.niestety film może być kiepski ale nieprzeszkodzi mi to w jego obejrzeniu zwłaszcza że mam zniżkę więc gimbusy do książek dorośli do kina

piekielny84

Znam się na historii więc gimbusy do książek, a dorośli niech omijają ten śmieszny włoski telewizyjny film...

TorcidaTiger

Zwiastun był efektowny? To chyba oglądałeś zwiastun innego filmu;)

ocenił(a) film na 2
Lukasz641

Nie efektowny tylko efektywny! Jakkolwiek by to rozumieć. @:-)
Może widzowie byli na spidzie i uzyskał on jakieś nadzwyczajne przyspieszenie w ich oczach.

gandalfszalony

a może po obejrzeniu zwiastunu chcieli iść na film? Wtedy by pasowało efektywny, bo zwiastun ma zachęcać głównie.;]

ocenił(a) film na 1
TorcidaTiger

Sami "aktorzy" uciekali na premierze tylnymi drzwiami, dając wcześniej tylko 2 minutowe (króciutkie) wywiady, bojąc się dalszych pytań.

Apiseq

Aha......no to faktycznie mówi samo za siebie.