PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Pozdrawiam wszystkich, którzy nie oglądając filmu oceniają go na 1 bo inni źle piszą i zwiastun nie ten.. PREMIERY JESZCZE NIE BYŁO, ale to taki szczegół pewnie nieistotny dla tych krytyków. Ludzie idźcie po rozum do głowy...
Nie oceniam źle czegoś, czego nie widziałam. 2 minutowy trailer nie przedstawi 2 godzinnego filmu. Poza tym pozwolę sobie przypomnieć, że to dramat historyczny - o wydarzeniu, z którego Polska może być dumna a nie film akcji,fantasy,sci-fi gdzie efekty mają powalać na kolana. Pójdę na ten film, żeby zobaczyć na jakiej podstawie tak nisko go oceniono, skoro zgaduję - większość oceniających filmu nie widziało. :)

Marylyn

No, ale to jest, z tego co ludzie mówią, włoski film fantasy o włoskim mnichu gdzie Polskie postacie historyczne są na totoalnie drugim/trzecim planie. Nie wspieraj dziadostwa i nie idź na ten ''film''.

ocenił(a) film na 3
Marylyn

ja wczoraj widziałam ten film i uważam, że jest SŁABY:(, osławiona rola pana Olbrychskiego jest prawie niezauważalna, Borys Szyc tylko służy twarzą, ciekawie zagrał Adamczyk, ogólnie całą bitwą rządzi "siła wyższa", efekty przekoloryzowane, nie polecam

Marylyn

Jeżeli ktos pisze "Daje 1/10 bez ogladania" to tylko daje dowod swojej glupote. Przy takiej niedojrzalosci myslenia, FW nigdy nie bedzie oddawal wiarygodnych ocen.
Mozna tez zaobserwowac zjawisko odwrotne, np. niektore aktoreczki oceniane sa bardziej za urode niz warsztat aktorski. Niektorzy po prostu pomylili serwis.