PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27180
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Hejtujesz ? Nakręć to ze swoją ekipą filmową jeszcze raz lepiej - nie dasz rady.
Film został naprawdę świetnie nakręcony. Efekty - rodem zaczerpnięte z gier komputerowych -
bo takie było zamierzenie reżysera. Przenoszenie nas w inne wymiary w różnych momentach
fabuły.
Fabularnie i aktorsko jest to arcydzieło.
Graficznie również przerysowane sceneria zachodzącego słońca w Turcji. Operowanie
barwami bardzo do mnie trafiło. Nie realnie wyglądająca postać wilka - to dobrze, gdyż tchnięte
ręką Boga.
Wątki które większości przeszkadzają dla mnie tworzę najlepszą produkcję historyczną
odnoszącą się do wątków Polskiej historii.
Pozdrawiam hejterów.

ocenił(a) film na 1
Cycuaro

"Hejtujesz ? Nakręć to ze swoją ekipą filmową jeszcze raz lepiej" - Przyjacielu, moim zdaniem to, że nie jestem kucharzem, nie oznacza, iż nie wolno mi powiedzieć, że żarcie jest niedobre...
"Wątki które większości przeszkadzają dla mnie tworzę najlepszą produkcję historyczną odnoszącą się do wątków Polskiej historii." - Sam, znaczy się, przyznajesz, że ostatecznie wszystko jest kwestią gustu. Większości coś przeszkadza, Tobie nie - świetnie, nie widzę w tym problemu. Ja najwyraźniej należę akurat do owej większości. Ale żeby zaraz sugerować, że to jakieś "hejtowanie"? Nic z tych rzeczy. Moje poczucie estetyki po prostu nie pozwoliłoby mi ocenić tego filmu inaczej niż to zrobiłem.