PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

No i po co ???

ocenił(a) film na 6

Bez sensu autorzy zniszczyli sobie film złym tytułem, gołębiem i wilkiem - przodkiem .... gdyby dali sobie chociaż spokój z krwią, której nie musieli umieszczać, są przecież różne triki na uniknięcie sikającej, komputerowej krwi rodem z Dragon age. Gdyby nie ten niepotrzebny wilk, który mógłby być zastąpiony przez jakieś inne dostępne zwierzę, nawet przez tego orzełka który się wcześniej pojawił, gdyby tytuł byłby inny np. ,,Historia Marco : Bitwa pod Wiedniem" , gdyby ten głupi gołąb nie miał miejsca ... byłby dobry dramat fantasy ... a tu nie ... Widz jest nastawiony na bitwę, a tutaj taka fajna historyjka księdza, historyjka o słabym filmie, dobrym pomyśle, niewykorzystanym potencjale i zakończona wielką klapą ... pogratulować ... za tyle kasy mogli zrobić arcydzieło polskiej sztuki filmowej ...

ocenił(a) film na 2
Ellen88

jechałem na ten film bardzo pozytywnie nastawiony. Myślałem, że jest podobnie jak bitwa warszawska za bardzo zjechany (nie był taki zły, a nawet bym powiedział to było arcydzieło jak tak teraz o nim myśle po obejrzeniu Bitwy pod Wiedniem). Niestety zgadzam się z powyższym komentarzem :(