PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27180
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Film to największe gówno jakie widziałem w ostatnich 10 latach! Jest tak słaby, że Bitwa Warszawska Hoffmana to przy tym dobre kino! W paincie zrobił bym lepsze efekty! Jest mi wstyd, że wydałem na to na bilet! 1/10 to wygórowana nota!

ocenił(a) film na 4
wojtekzak_47

Nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Efekty, owszem, są do kitu a w szczególności wilk niczym z gierki komputerowej ale mi film się ogólnie bardzo podobał. Gra Adamczyka była cudna, ścieżka dźwiękowa też. Husaria też pięknie wyglądała. Ah, jak ja kocham takie widoki :). Osobiście zrobił na mnie duże wrażenie. Jest to film który z chęcią zobaczyłabym jeszcze raz. "Bitwa Warszawska" niestety się do takich nie zalicza. No, ale każdy ma swój gust. Ja już zawsze tak mam, że jak inni się czymś zachwycają to ja nie i na odwrót. Może mam to we krwi : ) Tak samo było z "Requiem dla snu" i tym, ją, jak mu tam było "Szkołą uczuć"- które dla mnie są żałosne i naciągane. Dla mnie Bitwka pod Wiedniem była całkiem uroczą historyjką : ) Trzeba naprostować niektóre fakty, ale było spoko.