PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27180
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

na prawde chce isc na to, ale ocean az przeraża, czemu tak nisko?

użytkownik usunięty
vasil_zajcev

Spokojnie, oceną z tego "portalu" raczej się nie sugeruj.

zatem problem z czym jest
merytoryka filmu, czy za malo jest "boom da da dad ... aaaa... boom itd " :)

ocenił(a) film na 7
vasil_zajcev

Po prostu za mało wulgaryzmów i gołych bab. Polacy lubią i potrafią docenić tylko takie filmy

użytkownik usunięty
vasil_zajcev

tzn , nie wiem , filmu nie widzialem ...ale wiem za to z doświadczenia żeby nigdy nie sugerować się oceną z filmwebu

ocenił(a) film na 1

Na Rotten Tomatoes nawet tego dzieła nie ma,a na imdb nie można oceniać gniota.
2,9 to i tak za wysoko.

vasil_zajcev

Pytanie raczej powinno brzmieć: czemu tak wysoko...

ocenił(a) film na 4
vasil_zajcev

Wlasnie wrocilem z seansu i niestety jestem rozczarowany. Fabuła lipna, efekty (nieoszukujmy sie, tez wazna rzecz) niestety tragiczne. Jedyne co trzyma poziom to kostiumy. No i ten irrytujacy u nie ktorych aktorow angielski akcent. Adamczyk jedynie trzyma poziom :)

vasil_zajcev

Przeważnie na filmwebie jest ocena niższa niż na jakimkolwiek portalu. Filmu nie widziałam, ale mam zamiar się wybrać. Nawet, gdyby okazało się to zmarnowaniem tych 13 zł na bilet.

Nessie2

gdzie ty masz bilety za 13? Ja tam mam po 20-24 :/. Na to coś nie mam zamairu wydac nawet złamanego grosza. Niby filmow sie nie ocenia po trailerze ale ogladajac to cos wstyd mi za to dzielo to dziekuje postoje.

hitsezonu

W Kaliszu. A we wtorki na zwykłe seanse po 10. Po wakacjach ich coś wzięło na obniżenie cen biletów.

vasil_zajcev

Normą Filmwebu raczej jest ocena zawyżona przez małoletnich oglądaczy, nie zaś zaniżona. Jestem prawie pewien, że 'September Eleven' nie stanowi, niestety, żadnego wyjątku.

Film_Polski

czyli, ze ten film zasluguje na tąocene?

vasil_zajcev

Zasługuje NA POŁOWĘ tej oceny, którą obecnie ma na Filmwebie!
W chwili gdy to piszę, filmwebowa ocena równa się trzy zero. A ja nadal uważam, że stosowniejsze byłoby coś pomiędzy jeden a dwa.

vasil_zajcev

np. dlatego, bo na sztandarach Sobieskiego jest polskie godło, do tego z orzełkiem zwróconym w złą stronę, a mnich w trailerze trzyma krzyż papieski z XX-go wieku.
Ja nie oceniam, bo filmu nie widziałem, więc wiesz...może być całkiem fajny film pomimo tych błędów, ale to jednak wątpliwe :) W internetowych wydaniach gazet już mamy "niezłe" opinie na jego temat ;)