No nie powiem jak ogladalam to dygałam się jak cholera.Załączyłam bo myślalam ze to autentyk jest Potem popatrzylam poczytalam i wyszlo ze taki chwyt marketingowy zrobili i dupa zostala ze wspomnien.Ale jednakowoż mnie sie podobal za 1 razem jak sie balam ;)
A czego tak się tam bałaś? Ja najpierw się koszmarnie nudziłem, ledwo dotrwałem do końca, a potem śmiałem się widząc końcowe napisy. Film skończył się w momencie, w którym powinien się dopiero zaczynać.
he brawo dla Ciebie zgadzam sie w 100% gdyby film zaczynal sie od momentu kiedy weszli do tego domu to moglo by byc ciekawie a tak to straszna lipa. chyba zeby go np ogladac w srodku nocy w lesie w namiocie na laptopie to wtedy mozna by bylo sie bac;p pozdr
bałam sie z tego wzgledu ze myslalam- o ku*wa to sie naprawde wydarzylo. ale ze sie nie wydarzylo to inna sprawa. oszukali mnie i tyle ;/
Nie przejmuj się, mnie też tak oszukali, z tą różnicą, że ja nie mam im tego za złe, a wręcz się cieszę, bo to znaczy, że film jest zrobiony perfekcyjnie.
Ja właśnie skończyłem ogladać, wiem ze to film z 1999r i nie ma co porównywać do
teraźniejszych produkcji,jednak byl nuuuudny, tylko koniec mnie
nakrecil.Jednak koncowe 10min nie wystarczy by uznac film za dobry ;) [Rec]
wciaz jest u mnie na pierwszym miejscy :)
mnie tez na poczatku bardzo nudzil, ale jak ta laska zaczela plakac przed kamera i przepraszac wszystkich a potem plakala i cos slyszala to balam sie ogladac dalej xDD
sory ze tak dziwnie napisane ale przed chwila skonczylam ogladac i jestem jeszcze troche wystraszona xDD