PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

No nie powiem jak ogladalam to dygałam się jak cholera.Załączyłam bo myślalam ze to autentyk jest Potem popatrzylam poczytalam i wyszlo ze taki chwyt marketingowy zrobili i dupa zostala ze wspomnien.Ale jednakowoż mnie sie podobal za 1 razem jak sie balam ;)

ocenił(a) film na 1
Jane_Mary20

A czego tak się tam bałaś? Ja najpierw się koszmarnie nudziłem, ledwo dotrwałem do końca, a potem śmiałem się widząc końcowe napisy. Film skończył się w momencie, w którym powinien się dopiero zaczynać.

ocenił(a) film na 3
Rafal_

he brawo dla Ciebie zgadzam sie w 100% gdyby film zaczynal sie od momentu kiedy weszli do tego domu to moglo by byc ciekawie a tak to straszna lipa. chyba zeby go np ogladac w srodku nocy w lesie w namiocie na laptopie to wtedy mozna by bylo sie bac;p pozdr

Rafal_

bałam sie z tego wzgledu ze myslalam- o ku*wa to sie naprawde wydarzylo. ale ze sie nie wydarzylo to inna sprawa. oszukali mnie i tyle ;/

Jane_Mary20

Ja sobie życzę żeby wszyscy filmowi twórcy tak mnie oszukiwali.

ocenił(a) film na 10
Jane_Mary20

Nie przejmuj się, mnie też tak oszukali, z tą różnicą, że ja nie mam im tego za złe, a wręcz się cieszę, bo to znaczy, że film jest zrobiony perfekcyjnie.

ocenił(a) film na 3
aniedam

Ja właśnie skończyłem ogladać, wiem ze to film z 1999r i nie ma co porównywać do
teraźniejszych produkcji,jednak byl nuuuudny, tylko koniec mnie
nakrecil.Jednak koncowe 10min nie wystarczy by uznac film za dobry ;) [Rec]
wciaz jest u mnie na pierwszym miejscy :)

ocenił(a) film na 7
persching16

mnie tez na poczatku bardzo nudzil, ale jak ta laska zaczela plakac przed kamera i przepraszac wszystkich a potem plakala i cos slyszala to balam sie ogladac dalej xDD

ocenił(a) film na 7
Ewcia_93

sory ze tak dziwnie napisane ale przed chwila skonczylam ogladac i jestem jeszcze troche wystraszona xDD

ocenił(a) film na 10
Jane_Mary20

To chyba najlepszy horror jaki widziałam(choć może nie naistraszniejszy). Bardzo się bałam. Reżyser stworzył niesamowite wrażenie. Czegoś takiego jeszcze nie było i muszę przyznać, że film jest świetny