PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

4/10

ocenił(a) film na 6

nudaaa , praktycznie nic się w nic nie działo . Chodzili po lesie , gadali i nic więcej . Pod koniec może było troche mrocznie , ale ogolnie kiepsko

ocenił(a) film na 8
natalka8885

Wyobraźnia człowieku ...
Sam po obejrzeniu czułem spory niedosyt - dałem 5/10. Ale w nocy trochę miałem stracha ... do tego spadła mi szklanka (brat przez przypadek zrzucił, ale prawie zawału dostałem). No i podniosłem ocenę do 8/10 ... dobry horror.

ocenił(a) film na 10
Itachi1993

hahaha!!!
suuuper! masz rewelacyjne poczucie humoru!
:ok!:

ocenił(a) film na 6
bruce1940

widocznie nie mam , az takiej wyobrazni jak Wy :P dla mnie to nie był zaden horror :)

ocenił(a) film na 10
natalka8885

wiesz, każdy odbiera to bardzo indywidualnie! przyznaję, że mam niesamowicie wybujałą wyobraźnię, ale to też nie jest dobre i czasami przeszkadza w odbiorze, zwłaszcza horrorów
moim zdaniem jest to film potwornie przerażający i ja nigdy nie umiałam oglądać go spokojnie, zawsze byłam tak wystraszona, że trudno mi było wytrzymać do końca...
ja po prostu WSZĘDZIE w tym lesie widzę zło... czai się przy każdym drzewie... a w nocy to już w ogóle...
do tego jest ono okrutne i żądne krwi... a - co gorsza - nie ukrywa tego...
dlatego tak się boję.. :-D
bo tu właśnie tego zła (ducha, wampira, czarownicy, wilkołaka czy monstrum...) NIE WIDAĆ - im mniej widać, tym bardziej strasznie!
pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
bruce1940

dobrze ,ze ja tak nie mam:)) bo bym po nocy nie spała:)

ocenił(a) film na 10
natalka8885

wiem coś o tym:) ale i - dlatego - od dziecka UWIELBIAM horrory!:)
pozdrawiam!