PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126795
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Bajeczka jak Smerfy hehe przeciez oni dalej zyja graja w filmach a niektorzy uwierzyli, ze nie znaleziono ich do dnia dzisiejszego pffffffffffffffff

ocenił(a) film na 8
smaral

taa nie wydaje mi sie zeby ktoś w to uwierzył.
Wiadomo ze to są aktorzy i nawet gdyby ten film był na faktach i odtwarzali bym znalezione tasmy to orginalnych by nie puscili, nikt by sie na to nie zgodził.
Trzba być naprawde głupim zeby myślec tak jak napisałes.

JoinMe

Co Ty opowiadasz??? Zobacz na tych aktorow co rzekomo zgineli a ich cial nie odnaleziono do dzis!!! Ta dziewczyna grala w roznych filmach od do dzisiaj!!!

I kto tu jest glupi??!!!

ocenił(a) film na 8
smaral

Nooooooo cośśśśśśś TYyyyyyyyy oni nie żyją!!!

pfff naucz sie czytac ze zrozumieniem napisałam ze trzeba byc głupim zeby uwierzyc ze oni naprawde zgineli i napisałam ze wiadomo ze to są aktorzy.
hehe dla wiekszosci jest to oczywiste.
I kto jest ...?

JoinMe

Ale idiotka z Ciebie piszesz jak dziecko z podstawowki, bez zadnych przecinkow czy kropek. Wiesz co to sa znaki interpunkcyjne?

ocenił(a) film na 8
smaral

hehe znaki no nie wiem chodzi Ci o ten film??
Jak nie masz czego sie czepiac to czepiasz sie pisowni? hehe ale temat był inny;)

Musisz być ostrożna bo Wiedzma Blair Cie dopadnie, Ona istnieje nawet jeśli w nią nie wierzysz:p:p:p

ocenił(a) film na 8
smaral

tak sie składa ze wiem ale moze mi wytłumaczysz?
Widze ze nie wiesz co napisac jak czepiasz sie pisowni;)
A co do ortografi nie masz zastrzeżeń??

Jak mnie znowu wyzwiesz to Cie Wiedzma Blair zje bo ona istnieje nawet jeśli w to nie wierzysz;)
Pozdro dla Ciebie

JoinMe

założyciel tego tematu rzeczywiście jest ubogi.Nie może pogodzić się z tym że ktoś ma sprzeczne zdanie od niego i czepia się ortografiXD Boże jeżeli istniejesz to pobłogosław takich osłów,amen

Jeremy_Cuse

Ej Smaral a ty naprawde po obejżeniu tego filmu wierzyłeś że aktorzy poumierali?

ocenił(a) film na 8
smaral

on uwierzył, że wszyscy inni uwierzyli że aktorzy poumierali:D
On jest (albo ona) za mądry na takie bajeczki;]

JoinMe

nie chcę tu nikogo wyzywać ale to świadczy o inteligencij tego gościaXD

ocenił(a) film na 6
smaral

Oczywiście że to wszystko było odpowiednio wyreżyserowane. Ale sam pomysł zrobienia filmu w ten sposób jest według mnie bardzo dobry. Jednak uważam że film był ogólnie kiepski. Nie zdążył się dobrze rozkręcić i juz sie skończyl. Nie moge uwierzyć że ktoś wogóle mógł pomyslec po obejrzeniu tego filmu że był on posklejany z nagrań znalezionych "gdzieś tam"

ocenił(a) film na 8
smaral

nom pomysł był dobry.
Przyznam, że jak siadałam do tego filmu to nie tyle myślałam co słyszałam, że film jest zrealizowany na podstawie znalezionych nagran ale nigdy bym nie pomyślała, że jest posklejany z nagrań. Było by to zwyczajnie nie dopuszczalne ( przypuszczając, że takowe zapiski by istniały).

ocenił(a) film na 9
JoinMe

Biedny smaral, ktoś chciał go na początku oktutnie oszukać!
Ale smaral był na tyle mądry, że odkrył spisek. Całe szczęście XD

cobra666444

o co za głupi film ;) kto w dzisiejszych czasach wierzy w czarownice rodem z średniowiecza ;) lolu

Nowy_Ruski

Film wcale nie jest głupi. Byłby głupi gdyby pokazali np. jakąś zakrwawioną i potworną czarownice, a tutaj właśnie nie jest do końca pokazane i wyjaśnione kto ich prześladuje, co pozostawia widzom duże pole do wyobraźni. Bardzo dobry pomysł na film:D

smaral

oj smaral, smaral, ty sie ogladaj za siebie czesciej bo ci chyba karteczki przypinaja ;)

qc19

hihihihi, dobre:D
Ale każdy ma prawo czasem napisać coś.. niemądrego:D powiedzmy;)

użytkownik usunięty
smaral

nie rozumiecie... ludzie mysleli ze flm jest na faktach poniewaz taka byla kampania reklamowa filmu... aktorzy nawet ukrywali sie na czas kampani by ich nikt nie zobaczyl... jak dla mnie bardzo pomyslowe... zreszta mysle ze ogladanie tego filmu myslac ze jest on na faktach lub choc na czesci faktow jest o wiele lepsze niz ze swiadomoscia ze wszytko to jest wymyslone... chociaz legenda o wiedzmie naprawde istnieje

Powiem wam tylko tyle. Filmu nigdy nie widziałem bo to nie moja broszka, ale z mojego punktu widzenia wygląda to tak: jest Bóg i On czasami pozwala ludziom dotknąć czegoś czego nie możemy sobie wyjaśnić, ale jest też diabeł, który również pozwala na posiadanie jakichś niezwykłych umiejętności teraz od ciebie zależy co wybierzesz. Jeśli ta wiedźma rzeczywiście istnieje to odpowiedzcie sobie sami co wybrała. I jeszcze jedno; dla mnie cała historia nie trzyma się kupy z jeszcze jednego powodu: jeśli legenda o czarownicach ma 200 lat to trzeba by sięgnąć w zasadzie do początków USA o ile mi wiadomo w tym czasie na wspomnianych w filmie terenach swoje siedziby mieli Indianie więc jak niby te wiedźmy się tam znalazły, po drugie w USA przeprowadzono tylko 3 procesy o czary, zapadły dwa wyroki skazujące i jeden uniewinniający ale to było w latach 30' i 40' XIX w. no i wreszcie po trzecie siła telewizji jest straszna i jeśli dziś poprzez media chce się komuś wmówić że jest koniem to można to zrobić w tak przekonywujący sposób, że każdy da temu wiarę; jeśli chciałbym przedstawić że po lesie goni mnie jakaś wiedźma to mogę to zrobić tak że widzowie srali by ze strachu po nogach i bali by się wejść do parku że o lesie nie wspomnę.