PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126795
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Hmm zaciekawila mnie ostatnia ciekawostka, która została umieszczona odnośnie filmu.. cyt.:"Przed wydaniem filmu, troje głównych aktorów zostało uznanych za zaginionych (prawdopodobnie martwych)." Czy to prawda? Czy ten film jest na autentycznych faktach? Jak to możliwe, że oni zgineli, w niewyjaśnionych okolicznoąściach tuż przed premierą filmu.. Wydaje mi się to bardzo dziwne coś musi się kryć pod tym aż boję się oglądnąć ten film.. bo własnie zamierzałam ale natrafiłam na te ciekawostki i mam pewne obawy.. A może się odnaleźli, albo tak tylko napisali w ciekawostakch żeby wzbudzić większy strach wśród oglądająch..
Piszcie co o tym sądzicie.. Pozdrawiam:)
P.S. Pewnie wyszłam na jakąś panikarę, ale mnie naprawde nurtuje to..:PP

rosiczkaa

ja slyszalam ze to sie dzialo naprawde w 1994 roku czy jakos tak i Ci ludzie chcieli zrobic reportaz na temat tej wiedzmy czy czegos tam w tym lesie i oni wszyscy zagineli, i dopiero pozniej znalezli same te nagrania, 'pozszywali je' i powstal z tego film... jak to jest prawda, no to niezle :P

rosiczkaa

nie, sorry to jednak byl chwyt marketingowy bo poczytalam o tym w wikipedii :P wpisz sobie tam Blair Witch Project i tam to pisze ;] Ostatnie zdanie artykułu :P

kaasiexx

Hmm jak tak to fajnie, bo już się bać zaczęłam:P Ale to prawda jest odnośnie tych aktorów, którzy zagrali w filmiue na podstawie niby odnalezionych taśm filmowych czy w cale nie było takiego zdarzenia które miało miejsce w 1994r.? to był całkowity pomysł reżysera czy coś się jednak wydarzyło i jest legenda o tej wiedźmie..
sorry że może czasem pisze coś niejasno..