PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126783
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Miałem ciężki dzień i troche śnięty się zrobiłem. Ostatnie co pamiętam to jak w nocy usłyszeli głos tego zaginionego chłopaka i chyba poszli go szukać... potem zasnąłem.
Jak to się skończyło?

ocenił(a) film na 7
box_andrew

Natrafili na dom, oczywiście do niego weszli, ciągle słyszeli głos tego faceta i zeszli na dół. Potem wyglądało to tak jakby się kamera wywróciła i słychac było krzyk tej dziewczyny. Na końcu pokazany był ten drugi chłopak w koncie i ciągle było słychac krzyk tej dziewczyny a potem tak jakby się kamera zespuła i nastała cisza i koniec.

użytkownik usunięty
box_andrew

Poszli go szukać i słychać go było na górze,potem słyszeli go w piwnicy i pierwszy pobiegł mężczyzna i wiedźma go złapała...Gdy kobieta przybiegła zobaczyła faceta w kącie i wiedźma też ją złapała

Może nie dokońca ci pomogłem,ale ja troche pamiętam;P

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5

Nie no spoko. Jeżeli było tak jak piszecie, to by oznaczało, że nie ma żadnej wiedźmy tylko jest ten facet z opowieści tego dziadka na początku co jedno dziecko stawiał w kącie a podczas gdy drugie zabijał...

...coś takiego mi wyszło na szybko, może jeszcze kiedyś puszczą to zobacze czy dobrze kombinuje. :)
Pozdro.

box_andrew

"oznaczało, że nie ma żadnej wiedźmy tylko jest ten facet z opowieści tego dziadka na początku co jedno dziecko stawiał w kącie a podczas gdy drugie zabijał...

O to właśnie chodzi.